lördag 28 februari 2009

28 Februari 2009.

Min nya klänning

"OHAAH"

M
arre och jag åkte ju in till stan tidigare idag. Vi gick runt lite i affärer och sen fikade vi. Som jag tidigare berättade så var jag ju shoppingsugen. Jag köpte en tubklänning från Zic Zac. Riktigt fin är den! Blir perfekt till sommaren då det är varmt ute och man förhoppningsvis är brun.

Nu har jag precis duschat och ska snart äta middag. Efter 5 far vi till Eckerhöhallen för att kolla på ÅU. Marre och Lisa kommer också med! Sen skulle jag vilja se P18s match kl 8, men då vet jag inte hur jag kommer hem så vi får se hur det blir med den saken..

Har fortfarande inte ätit godis, chips eller nåt annat onyttigt. Inte änns cola. Jag köpte en fastlagsbulle idag.. Men jag har inte ätit den, får se om jag är sugen efter maten. 
Jag är stolt.

Hörs senare babes! Humöret är på topp fortfarande.

28 Februari 2009.


Godmorgon allihopa
Idag är det en bra dag.

Jag ska ta bussen till stan med Marre om 30 min. Ska kolla i affärer och fika. Jag är shoppingsugen så kanske kommer hem med nåt nytt, vem vet! 

Har gjort om lite på min blogg också som ni ser, rätt så nöjd, men de där bilderna har jag haft här förut. Vet inte riktigt vad jag ska ha för bilder där uppe, något förslag? 

Igår var det ju fredag, vilket menas helg och jag får äta godis och dricka cola. Men tror ni jag gjorde det? Jag åt ingenting. Och till mat blev det en macka för jag och mamma hamnade i gräl, återigen. 

Nu måste jag skynda mig, vi hörs senare. Ha en bra dag, det ska jag ha!

fredag 27 februari 2009

27 Februari 2009.

 Hejsan

Jobbade från 8.00-14.00, efter det drog jag och Lisa och gymmade 2 h, skönt som fan!
Sen var det bara hem och ruttna ett tag.. Fast det var iof rätt skönt att vara ensam.

Ikväll har jag varit med Daniel en stund, kul det med! Imorgon ska jag och Marre till stan!
Det ser jag framemot. Sen blir det Eckerö för att kolla på ÅUs match! 

GO EMMA!

Godnatt, vi hörs mer imorgon.

27 Februari 2009.

Någon som har lust att ta mig bort från detta dårhus? 
Det bara klagas och klagas här. Jag äter för mycket och tränar för lite. Kul och höra sånt när man har ångest 24/7 och mår så jävla dåligt över det. 

Jag hör röster inom mig hela tiden som går mig på nerverna. Jag vill att det ska försvinna och jag vill leva ett enkelt och normalt liv. Jag orkar inte ha denna ångest mer. Jag vill kunna unna mig nåt utan att måsta träna eller lipa efteråt.. Jävla helvete! 

Vad fan gjorde jag för att förtjäna det här?

torsdag 26 februari 2009

6 Februari 2009.



Tjabba

 Jag hann faktiskt gymma en timme idag före jag skulle på  fotbollsträning. Det var nice.
Älskar att gymma. Det är som att alla problem bara försvinner för en stund.

Träningen ikväll var superkul (återigen) och jag hade på mig mina nya skor. Dom är great!
Jag blev ju nästan lika bra som Ronaldo i dom.. Helt konstigt. Haha
Och jävlar vilket tryck jag fick i ett av mina skott, helt otroligt! Nu är jag glad.

Efter träningen var jag med Marre och bara tog det lugnt. Jag älskar att vara med henne. Man behöver liksom inte göra så mycket, men ändå trivs man så bra. 

Imorgon står det jobb och gym på schemat. Mer vet jag inte. Vi hörs imorgon!
Godnatt

26 Februari 2009.


Vissa dagar går, andra inte. Har tänkt på Ali något fruktansvärt mycket dom senaste dagarna och ikväll fick jag äntligen skriva lite med honom. Han mår bra, han saknar mig, han har bytt hotell och imorgon ska han till kemer med Idha och Onur. Ja, det är väl det mesta jag behöver veta för att få ett léende på läpparna!

Det är bara det att jag saknar honom så otroligt mycket. Att vara utan honom är verkligen ingen dans på rosor. Att ständigt vakna upp utan honom och varken veta hur han mår, vad han gör eller om han saknar mig, ja allt det där som man bara tar för givet, det dödar mig. Jag saknar doften av honom, hans charmiga léende, hans underbara skratt, hans dumma kommentarer, sättet han pratar svenska på, sättet han går på, dansar på, sjunger på. Jag bara älskar denna kille. Från topp till tå. 

Och vad jag längtar efter honom. Men jag vet ju inte när vi ses igen eller om vi ses igen. Okej, om vi ses igen.. Det låter helt fel. Vi ska ses igen och vi kommer ses igen. 

surviver is begining... says:
 hej alskling 
 jag saknar dig

surviver is begining... says:
 ska jag pussa dig igen 
 ska jag krama igen 

Han är bara för rolig. Men grym är han på svenska, så de så!
Ciao

onsdag 25 februari 2009

25 Februari 2009.

Tjabba

Det blev en stressig dag igår så hann inte blogga. Jag for på träning som planerat och det var superskönt! Älskar verkligen att träna. Efter träningen åkte jag hem. Duschade och åt och sen var det bara att springa iväg till Rezgar. Såg Inter-United matchen med han, Adam och Lelle. Trodde jag skulle få hjärtattack varje gång Lelle skrek.. Men här är jag, och jag lever! 

T
rodde nog att matchen skulle vara bättre.. Lite besviken blev man nog. Ronaldo hade hur många lägen som hellst men bollen ville helt enkelt inte in i mål. Ibra var väl ingen hit heller, mot slutet började han nog visa lite mer vad han kan men i första.. Njaeä.

Nåja. Jobbade idag från 9.30-15.30. Jobbigt säger jag bara! Barnen har skrikit skrikit och återigen skrikit. Tror faktiskt jag hade feber där ett tag också..

Hade träning ikväll också, dock bara en timmes. Men roligt var det och bra gick det! Jag bara ääääälskar IFK dam. Förlåt att jag tjatar så mycket om det men jag har verkligen valt rätt lag. Haha, och Marre.. Ja hon kan nog vara rolig hon!Virrpannan.. 

Imorgon jao.. Jobbar 8.00-14.00, tänkte gymma åtminstone 1 timme efter det och sen träning i Eckerhöhallen. Kommer bli stressigt men jag är van med sånt! Och jag gillar det. Speciellt om det handlar om träning som det oftast gör.

Ska försöka skriva ett inlägg till senare, nu måste jag käka lite. 
Ciao

måndag 23 februari 2009

24 Februari 2009.


Go morron´

Jag känner mig lite bättre idag och tänker fara på jobb mellan 9.20 -15.30.
Och ikväll tänker jag åka på träning, i värsta fall får jag väl ta och stå över joggningen och bara köra fys. Nåja, det duger, men jag vet en som kommer ha ångest senare..

Nu ska jag försöka få i mig nåt annat än morötter, och sen klä på mig. 
Glöm inte bort att United spelar mot Inter ikväll! :)

Ciao

23 Februari 2009.

Jag är sjuk och det suger verkligen stenhårt. Jag hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan gå på jobb och sedan på träning. Jag vill träna träna träna och återigen träna. Träning är livet, fotboll är livet. Jag älskar att träna! 

De ringde även från treat idag. Ska dit två ggr nästa vecka..
Grejen är den att jag bryr mig inte om nå jäkla beach 09, det enda jag vill är att jag själv ska vara nöjd med mig själv och trivas med min kropp. Men så länge jag ser ut som jag gör just nu kommer jag inte att trivas på ett bra tag. Jag ska träna hårt för att börja trivas med mig själv. Har länge funderat på att börja träna två ggr om dagen så som jag gjorde tidigare, för då hade jag nästan ingen ångest. Nu får jag ångest över ingenting. Jag måst träna. NUUUU!

Jag har sett fem flmer på två dagar. Mina ögon ser ut som kinesögon säger mamma. 
Ciao bello

söndag 22 februari 2009

22 Februari 2009.


Det där köpte jag i Sverige igår i klädesväg! Klänningarna är mer till sommaren/våren. Jag ville ha en jättesöt tunika/klänning till från Gina tricot men köpte den inte.. Sen visade det sig att mamma hade köpt den till sig, haha, ibland har man tur.

Godnatt

22 Februari 2009.

Några enstaka bilder från i helgen får ni se nu!

Här har ni Lisa och hennes nya spetstrosor! När hon skulle ta fram sin plånbok på Donken så råkade trosorna komma med upp och folk stirrade..


Ville, Lisas katt som nästan ser ut som min Gösta!


Jag på båten, sliten


Vi skulle kolla hur det såg ut om jag hade Lisas hårfärg,
dock syntes det nästan ingen skillnad.

Och hur Lisa skulle se ut i blont hår.

Varning för känsliga tittare.. Jag testade Lisas bikini!

Och jag fick den! Tack så mycket vännen.

Jag försökte se smal ut men lyckades inte.
När Lisa drar in magen ser man revbenen hur tydligt som hellst. Avis!

Det var nog alla bilder från i helgen det. 

Wonderful weekend

Hallå alla

Jag har haft en supderbra helg tillsammans med Lisa. Vi har gjort allt mellan himmel och jord men framförallt har vi skrattat. Igår var vi ju till sverige över dagen och hon gjorde resan så förbannat rolig med alla sina kommentarer och funderingar. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på att hon tog på sig sina nya spetstrosor över jeansen och tryckte upp rumpan mot fönstret i bilen. Klingklong, du är suverän!
Mindre kul med helgen var att idag när jag vaknade och jag försökte svälja så tog det något fruktansvärt ont. Så idag har jag spenderat min tid i sängen. Har även haft lite feber. :/ Hoppas jag är frisk imorgon för jag vill gymma (!!!!!!) Har i princip inte tränat på två dagar så det börjar kännas fruktansvärt äckligt. Enligt mig får man fetma inom 3 dagar..

I
nästa inlägg får ni troligtvis se lite bilder från i helgen. Nu ska jag fortsätta att snacka kärlek med folket!
Ciao

22 Februari 2009.

Sjuk.

Ångest ångest ångest. Var några dagar sen..

lördag 21 februari 2009

22 Februari 2009.


Eftersom klockan är över 24 så är det 22 februari. Coolt va?

Jag och Lisa kom nyss ur duschen och jag har seriöst aldrig någonsin haft så roligt i en dusch som jag hade ikväll!
Haha fy tusiken vad Lisa Klingberg är klockren! Hoho säger jag bara! Porriga unge...

Nej vad ska man skriva nudå? Lisa nåjsar om en massa men jag hinner inte med hälften av vad hon säger. Min hals gör iaf förbannat ont att jag snart börjar lipa. Jag är ALLTID sjuk. Eller så känns det iaf. Och jag hatar att vara sjuk, då kan man inte träna, och då blir man tjock, och sen blir alla ledsna.

Det här blev tråkigt, men där har du inlägget Lisa! Nöjd? :)

21 Februari 2009.

Tjoo

Gissa vem som är gladast idag? Jo jag! Idag har jag köpt mina älskade vapor!
Ouuuuh vad dom är nice, längtar tills jag får börja använda dem! 

Jag köpte även en svart hög kjol, en randig t-shirt, en rosa klänning, en orange klänning, en puma mössa, örhängen och ett hårband. Så jag är duktigt nöjd! Speciellt över skorna.. Hehe ;)

Har haft en supderduper bra dag i Sverige med mamma och Lisa. Lisa har varit på topphumör och gjort helt galna saker som jag fortfarande kan skratta åt. Hon är nog en toppen brud hon! Hoho.

Sitter hos henne i Sund nu och fettar oss lite med godis och cola, det är lördag säger jag bara.

Ciao

fredag 20 februari 2009

20 Februari 2009.


Hallå

Just nu ligger jag och Lisa i sängen. Ska väl så småningom sova, för imorrn åker vi till Sverige för att köpa fotbollsskor. När jag har köpt dom kommer jag att leva fattigt ett tag..

Vi kommer hem redan halv 7 på kvällen och då drar jag till Lisa och sover över. Bara så ni vet! 
Ha det gött. Godnatt

<3

20 Februari 2009.

Tjabba

Steg upp klockan 7 imorse och for ut och joggade. Det var minus 10 grader, hoho vad kallt säger jag bara. Sen blev det jobb från 9.00-15.00 och sen gick jag och Karring på stan lite. 
Har tagit ett till hål i örat idag också, blev nice.

Nu ska jag sova för att orka göra nåt ikväll. Och imorrn åker jag, lisa och mamma till Sverige för att köpa fotbollsskor. 

Ciao
p.s , Sandra sov hos mig inatt, vi hade dragkamp om täcket. Nåja, jag älskar henne iaf.

torsdag 19 februari 2009

19 Februari 2009.

Hallå!

Hann inte skriva nåt igår så berättar lite nu vad jag gjorde. Först jobbade jag, sen åkte jag iväg till gymmet och sen kom mamma efter mig och så for vi till Eckerhöhallen för att se på IFK.
Det var min dag det, hann inte med så mycket, men sånt jag gillar iaf. 

Och idag har jag jobbat, varit lite med Karring, tränat och nu sitter jag här med Sandra!
Det var ett bra tag sen, kanske 4 månader sen.. Skämtar inte. Borde ses oftare!

Träningen ikväll gick super! Var skitroligt enligt mig, men det blir väl det om det går bra för en själv. 

Nåja, imorrn blir det joggning, jobb, stan med Marre och sen troligtvis vara med Rezgar. Får se lite. Sen kanske Lisa kommer till mig och sover, för det bär kanske av till Sverige över dan på lördag, måst köpa mina älskade vapor liksooom.

Ciao

tisdag 17 februari 2009

17 Februari 2009.

Nu vet jag ungefär hur jag vill att mitt rum ska se ut!
Så på torsdag ska jag fixa lite, och då får ni se resultatet sen! 

Nu film och sen sova, godnatt allihopa.
Siktir git

17 Februari 2009.

Bilder från ikväll kommer nu, dock blev det bara bilder på mig och Lisa eftersom ingen annan ville vara med.
ENJOY everybody













17 Februari 2009.



Hallå!

Åkte till gymmet vid 4 tiden och körde igenom mitt program 3 ggr och sen lite mage och armar utöver det. Kl 6 åkte jag, Lisa, Jenny och Julia iväg till Mariebad för att simma med de andra tjejerna i laget. Riktigt kul men framförallt skönt! Måste göras om tycker jag. 

Imorrn ska jag antingen gymma eller jogga efter jobbet och sen blir det att åka till Eckerhöhallen för att se på IFK herrarna när dom spelar ligacup match. Det var ett bra tag sen jag såg dem spela så det ska bli riktigt kul! 

Längtar superduper mycket tills i helgen också. Har många planer, men vi får se riktigt vad som blir av. 

Föresten så får ni se bilder senare från ikväll,
Ciao

måndag 16 februari 2009

16 Februari 2009.

Träningsfri dag
Hörde ni? Jag har inte tränat nånting idag.

Första dagen på ungefär 4 månader som jag inte gör nånting. Tummen upp för att jag har överlevt. Lovade ju Jana att testa det lite och nu gjorde jag det. Det känns helt okej.

Imorrn blir det först gym och sen mariebad med laget. Ska bli skönt! Oj vad jag längtar.

Nu film och sen sova. Jobbet väntar imorrn.

söndag 15 februari 2009

15 Februari 2009.


Tog ett ganska svårt beslut tidigare idag, men jag tror nog att det ska bli bra såhär. Tänker kämpa som fan för att jag ska klara det och jag tror att jag kommer må bättre så..

Föresten, efter träningen ikväll åkte jag till Karring och badade bastu. Fett skönt!
Sen åt vi flingor med bär och sen mockarutor och cola. Gott som.. fan.
Denna dag har varit både upp och ner men det är nog bara Marre som lyckas få mig på bättre humör igen.

Taack bästis för att du finns.

15 Februari 2009.


Varför ska helgerna gå så fort? Jag blir galen.
Och jag har inget sportlov heller, jobbar hela veckan på dagiset då. Mån, tis, ons jobbar jag iaf 8.00-14.00, då kan jag ju göra nåt på dagarna iaf.

Nåjaa. Ingen kommentar om träningen ikväll. Mådde bara skit så jag får be om ursäkt återigen.

Vet inte riktigt hur det blir med morgondagen. Vill gymma, men ändå inte. Min kropp mår inge vidare och jag känner att jag behöver vila. Men det vill jag absolut inte för då kommer ju som sagt ångesten in i bilden.. Igen igen igen igen. Hatar det, som jag kanske sagt 1000 ggr nu.

Jag tänker äta och se film nu. Sen sova, är fruktansvärt trött.
Har haft nattbesök både fredag och lördag nu så..

Ciao

lördag 14 februari 2009

14 Februari 2009.


Vi förlorade 4-1 mot killarna, men jag tyckte ändå att det var skitroligt att spela.Tror vi ska möta dom igen och då tar vi dom, ellerhur tjejer? :)Nu måst jag få kläder på mig, har legat i sängen och degat sen jag kom hem från matchen.Hörs senare!

fredag 13 februari 2009

14 Februari 2009.


Har drömt mardrömmar om Turkiet och Ali hela natten. Fy helvete vad rädd jag var sen när jag vaknade. Bara skakade. Därför får ni en bild på oss! 

Ni kanske har märkt att jag inte pratat om honom på ett bra tag, men han jobbar så himla mycket just nu och jag bara stressar runt med mitt eget liv så han och jag har inte hunnit snacka så mycket. Men jag saknar honom fruktansvärt mycket , varje dag. På måndag har vi varit utan varandra i 4 månader.. Men jag lever, right?

Skrev iaf med honom i 5 min i onsdags, och då fick jag höra nåra gulliga ord! :) 


14 Februari 2009.

Idag är det alla hjärtansdag.. Skulle vara rätt kul att få något av någon. Jag ska iaf ge varsin sak till mina två bästa vänner Lisa och Maryette. Men det vet de ingenting om, än iaf.

Ni undrar säkert vad jag gör uppe kl 9 en lördagsmorgon, men nu är det ju såhär att vi har match i Eckeröhallen. Samling kl 11 så vi måst fara om en timme ungefär. Möter pohjola cup lagets p95, vet inte riktigt vad jag ska säga. Man ska iaf inte underskatta dem!

Sen hann jag inte riktigt med bloggande igår så nu får jag väl ta och berätta vad jag gjorde. Steg upp kl 7 och for ut och joggade, hör och häpna! (skulle aldrig ha gjort det om det var för ett år sen, var alldeles för lat då) sen var det jobb från 9-15. Efter det gick jag, Lisa, Marre och Melli runt på stan. Köpte sexiga handklovar till Julia och kanelmandlar till mig. Mums. Klockan 18 åkte jag och mamma till yrkesskolan för att käka 3 rättersmiddag som Johanna lagat. Det var riktigt gott! Så nåt kan du ju.. Hehe.
Efter det for jag till Jenny, stannade kanske i 2 h, var så trött så jag och Lisa for hem. Vi skulle titta på film, men som ni alla kanske redan vet så somnar jag bara. Kan inte se film med någon, sorry :/ 

Nåja, idag är det ju som sagt lördag. Match först och sen får vi se vad som händer. 
Nu ska jag gå och väcka min Lisa. 
PUSS

torsdag 12 februari 2009

12 Februari 2009.


Dessa underbaringar kommer att bli mina nu om någon helg! 
JAG VILL HA DOM NU MED DETSAMMA.

12 Februari 2009.


Denna vecka har varit lite upp och ner. Går runt och grubblar på en massa. Saker som jag vill ha svar på men vet inte hur jag ska få det. Sanningen är nog den att jag är rädd att få veta svaren.

Var ju till Jana i tisdags och fick svar på en grej. Har inte berättat det för någon förutom till mamma, och vet inte heller om jag kommer göra det. Bara om ni frågar såklart. Det är ingenting jag är stolt över precis men vad kan jag göra? Ingenting nej.. Så känns det iaf.

Vill bara be om förlåtelse till mina lagkamrater som fick stå ut med mig på tisdagsträningen. Det var en riktigt dålig dag för mig. Jag hoppas det inte händer igen!

Godnatt

2 Februari 2009.

Keep smiling..


Har just haft ett gräl med mamma angående min träningsfriadag. Enligt henne får jag inte träna imorgon för jag måste ha en dag i veckan då jag inte tränar. Jada jada. Jag slutar iaf att lyssna på henne efter första gången hon säger så. Jag tränar hur mycket jag vill och när jag vill!

Har ingen fotbollsträning imorrn och ska faktiskt inte fara till gymmet heller. Nog kan jag träna för det. Jag har mina idéer inom mig, så ni får se imorrn hur det blir. Träna ska jag iaf!

Efter jobbet, kl 3 vill säga, ska jag och Lisa gå på stan och kika lite i affärer och så. Sen kl 6 ska jag på middag till Johannas skola och sen vid 8 tiden ska jag vidare till Jenny på kalas. Vi ska fira Julia som fyllde 18 år i måndags! 

Och på lördag har vi match, samling kl 11 redan tror jag. Så det får inte bli sent på fredag! Vi ska vinna. Eller jag vill vinna, skulle kännas duktigt bra. På kvällen vet jag inte riktigt ännu vad jag ska göra, det får vi se imorgon. Några alternativ har jag väl..

Nåja, ska kolla på film nu tror jag och sen sova. Upp tidigt!
Ciao

onsdag 11 februari 2009

11 Februari 2009.


Tjabba

Har inte hunnit bloggat förrän nu. Dagen har som alltid, varit väldigt stressig.

Var riktigt roligt på jobbet idag iaf, barnen är så himla fina. Åh vad glad jag blir. Sen ikväll har jag tränat och sett på top model med Rezgar. 

Imorgon blir det jobb från 8.00-14.00, skönt och sluta lite tidigare iaf! Sen har vi träning i EH 17.15. Great!

Nu tänker jag se på film och sova! Ciao

tisdag 10 februari 2009

10 Februari 2009.

Jag sitter här och lipar.
SÅ ARG OCH BESVIKEN ÄR JAG PÅ MIG SJÄLV !!

10 Februari 2009.

Ångest och oro.. Inte nu igen.
Jag mår illa, känner mig svag och har ont i kroppen.

måndag 9 februari 2009

9 Februari 2009.


Har precis kommit hem från gymmet och ska snart ta nåt att äta och sen se på film. Ska försöka att gå och lägga mig tidigt ikväll, eller iaf tidigare än kl 12 som det blev igår. Jag är ganska så trött nu efter 2 h gymmande och bastande med Karring så det ska nog gå fint.


I
morgon ska jag till Treat kl 10 och efter det far jag på jobb. Slutar 15.30 återigen och sen kl 18.15 har jag fysträning. Älskarrrrr! Hinner inte med så mycket mer imorrn.

Kommer kanske en inlägg senare, vi får se lite.
Ciao

9 Februari 2009.

Grattis Sandra och Julia, båda 18 år idag! 


- Gymmet nu (!!!!!!!!!!!) Love it.
Hörs senare.

söndag 8 februari 2009

8 Februari 2009.

It's gonna take a lot to drag me away from you 

Jag håller på att förlora den finaste i världen. Det skär som knivar inom mig.

Jag hade aldrig trott att jag skulle känna såhär efter så lång tid men ingenting känns rätt mer.
Något är fel men jag vet inte vad det är. Kan någon snälla hjälpa mig? 

Jag vill inte förlora dig.
Du är så vacker och unik. Du är något alldeles speciellt.


8 Februari 2009.


Jag lovade ju att berätta om min helg så jag får väl ta och göra det nu. Enjoy!

I fredags var jag först på gym och sedan for jag till Daniel, var inte med honom så länge eftersom han skulle upp ganska tidigt på lördagen. Ringde Marre efter 23 tiden och frågade om hon kunde sova här, och det kunde hon. Vi såg på film, åt massa gott och snackade på som vanligt. Hade det riktigt kul och trevligt! 

När vi vaknade på lördagen tog vi bussen in till stan för att fika, hämta ut våra halsband och bara kolla i affärer. Marre testade ungefär 10 BHar men ingenting satt som det skulle, så sen bestämde hon sig för att köpa en jacka, riktig fin var den också. Efter shoppandet och fikandet kom Ville efter oss och vi for till Jomala för att kolla på Daniels match. De förlorade 5-0 om jag minns rätt. Jag höll på och frös fötterna av mig, men sen när matchen nästan var slut så kom Kecki efter oss och vi for till Godby för att se när Melli skulle äga skiten ur folket och göra massa mål. Bra där kvinna!

Lördagen blev väldigt lång.. Hann med ganska mycket. När jag väl kom hem från godby hoppade jag in i duschen och sen var det dinos som gällde. Denna helg igen, upps. Men det var för att mamma fyller år. Hehehe.. Efter dinos for jag till Daniel, en pikku stund och sen till Rezgar. Hemma vid 1 tiden och då somnade jag nästan direkt.

Idag har vi spelat två matcher, en vinst och en förlust. Spelade bara mot ÅU och det gick väl helt okej. Har spelat bättre än denna om man säger så. Men de spelare som spelade mot ÅU var riktigt duktiga, så bra jobbat allihopa! 

Och ikväll då.. Marre kom hit vid halv åtta kanske? Då tittade vi klart på Madagaskar 2 som ägde skiten! Sen åt vi lite kaka och drack cola, mums mums. Sen har hon även masserat mina benhinnor, så tack vännen. Du är lovely.

Imorgon blir det jobb och gym. Ser framemot det.
Tack för mig

Ciao

8 Februari 2009.

Jag vaknade kl 10 med ångest. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Träning är ju det enda sättet som gör att min ångest minskar, eftersom jag inte är nöjd med mig själv och känner mig jämt fet och otillräcklig. Men, jag skulle så gärna vilja hitta ett annat sätt att bota ångesten med. Men som vadå? 

Jana berättade för mig att det är nånting i mitt liv som har oroat mig och som gör mig ledsen och för att få bort den känslan jag då känner så tränar jag. Träningen är egentligen inte felet skulle hon säga, det är nåt annat, som jag döljer (?) 

Jag vet bara en sak och det är att jag vill träna. Varje dag. NU. Jag känner mig inte tillräcklig annars. Och känslan man får när man har sån ångest är förjävlig. Att inte känna sig duglig och tillräcklig när man har gymmat 2 h, cyklat 5 km och tränat fotboll och en halvtimme.. Jag hittar inte ord.

Som jag har sagt tidigare, jag vill leva ett normalt och lyckligt liv. Men ångesten tynger ner mig så förbannat mycket. Att ständigt tänka på sin vikt, sin kropp, att jag måste träna och träna och träna gör mig galen. Jag vill vakna upp utan ångest, kunna dricka ett glas cola utan att lägga mig ner på golvet och göra sittups. 


Träning ska vara roligt, inte ett måste. Jag älskar att träna men nu förtiden har det blivit för att jag måst. Annars får jag ångesten som jag bara vill slänga iväg. Fotboll ingår självklart inte i dethär, fotboll spelar jag för att jag älskar det, mer än något annat och det är så förbannat kul. Speciellt med så bra tränare som jag har. Ni alla är fantastiska! 

Oavsett hur många ggr ni säger att jag är fin, inte fet och att jag duger spelar nästan ingen roll. Rösten inom mig säger ändå, De ljuger. Fortsätt träna

lördag 7 februari 2009

7 Februari 2009.

Jag berättar om min helg imorgon, för nu ska jag se på film och sedan sova.
Har två viktiga matcher imorgon såatt. 

JAG VILL VINNA

fredag 6 februari 2009

6 Februari 2009.

Eller ska vi säga 7 februari eftersom klockan är över 12? Nej det orkar jag inte.
Messade Marre tidigare ikväll och undrade om hon kunde komma hit och sova, och det kunde hon.
Tackar tackar. Nu sitter vi bara framför datorn och snackar skit och lyssnar på musik. Laddar även ner lite filmer och musik. Imorgon ska vi in till stan och fika och så ska jag hämta ut våra halsband!

Och klockan 1 ska vi se på Daniels match, great. Hoppas de vinner då =)

Jaja, vi hörs mer imorrn, känns som att jag sitter och skriver samma saker hela tiden om och om igen. Ciao

6 Februari 2009.

Gymmade med Lisa och Karring idag. Jag var så jävla okoncentrerad och trött så jag vet inte vad, men det gick nog lite bättre sen i slutet. Imorgon har jag lovat Jana på treat att jag ska ha en träningsfridag, får se hur det blir med det.

Ska iaf in till stan med Marre och sen och kolla på Daniels match. Hinner nog få in ett träningspass där emellan endå.

Nåja, jag har ingen lust och sitta här och blogga när min käre mamma har kalas här hemma.
Vi hörs senare. Hoppas min helg blir bättre än vad det ser ut!

torsdag 5 februari 2009

5 Februari 2009.

MOVIETIMEEE,
Godnatt allihopa. 

Solklart världens bästa Emma


Ni trodde väl inte att jag hade glömt bort Emma? Emma Liljegren är som en syster för mig, ställer upp för mig i vått och torrt och är helt enkelt en underbar vän. Lärde känna henne för knappt ett år sen och nu är hon en av de bästa jag vet. Om det är nån jag kan lita på så är det henne!

Saknar dig så mycket att jag inte vet vad, att inte längre spela i samma lag och träffas varje dag är förbannat tråkigt. Hoppas vi båda har tid för varandra snart och kan träffas!

Bästavänner föralltid, right?


Maryette Karring & Lisa Klingberg
Ett liv utan er vore inte ett liv. För mig betyder ni allt och lite till.
Jag är skitledsen för att ni måst gå igenom samma skit som mig just nu, och lyssna på samma nåjs varje dag. Men jag hoppas att ni orkar med mig, och stöttar mig oavsett vad som händer.
För det är ju trots allt pga er som jag verkligen kämpar vidare.

Vill bara tacka er för att ni finns och för att ni lyssnar och tror på mig. Det betyder så enormt mycket för mig, även om jag kanske inte alltid visar det. 

5 Februari 2009.

Merhava

Cyklade mina 5 km efter träningen ikväll och gjorde lite sittups. Nu känns det lite bättre.
Fotbollsträningen gick inte bra ikv, många har små skavanker och det var lite okoncentrerat. Jag hade fruktansvärt ont i benhinnorna men försökte ändå, vilket gick sådär.

Var även till TREAT idag, försöker komma ihåg allt vad hon sa till mig, men jag hör bara henne säga:" Du måste acceptera att du har en sjukdom, men jag ska hjälpa dig, du ska bli frisk"
Jag tror inte jag har gråtit så mycket som jag gjorde med henne, försökte lätta på allt men endå när jag kom hem var det något som fattades. Tränade lite och åkte sen på träningen. Ångest alltså. Återigen. 

Imorrn ska jag inte vara på Dagiset, utan på katapult. Går 9.00-15.00 och efter det blir det gym med Lisa! Sen har mamma kalas på kvällen så sitter bara hemma, får gärna höra av er om ni vill. Hade ju planer för helgen men det är nog bara sprätt rätt och helvete det.
Ska iaf bli skoj att möta ÅU och Östernäs på söndag. Hoppas på nån vinst! 

Ciao

onsdag 4 februari 2009

4 Februari 2009.

Det är inte rätt tillfälle att göra så nu. Verkligen inte.

Orkade inte cykla mina 5 km före eller efter träningen idag för jag har sån träningsvärk i rumpan. Detta ledde till att jag har suttit och lipat en stund, dragit mig i magen och haft ångest som aldrig förr. 

När ska detta få ett slut? Hur många ggr ska jag behöva säga att jag inte orkar mer?

4 Februari 2009.

Imorrn. Äntligen. Kl 15.00.
Jag behöver det så mycket just nu.

tisdag 3 februari 2009

Varför varför varför..?

Jag orkar inte.
Inte  en  dag  till 

Jag är ledsen, men jag pallar inte det här mera.

3 Februari 2009.

Såja. Nu har jag äntligen en stund för mig själv. Har varit lite stressigt idag också, men som jag sa tidigare klarar jag av sånt.

Var på gymmet med Åse idag och det gick riktigt bra och var roligt. Fick 6 stycken övningar som jag ska göra nu. Så jag tänkte dra till gymmet på fredag och träna, hoppas Lisa kunde komma med.
Sen var det ju fysträning med laget också, gick bra, och det var roligt som alltid. Jag trivs så bra med IFK nu. 

Imorrn blir det jobb 9.30-15.30 och sen ska jag bara hem och ta det lugnt, kanske cykla mina 5 km och sen 17.30 har jag fotbollsträning 1 h och efter det ska jag vara med Daniel. :)

L
ängtar som fan tills i helgen! Vill ha myskvällar och käka gott nu ju.. Men icke sa Nicke. Får vänta tills på fredag, och då har mamma kalas här hemma också. 

Nu ska jag käka lite och troligtvis kolla film. Kommer antagligen ett inlägg senare. Ciao

3 Februari 2009.

Lögner, lögner och lögner. Kan du inte bara sluta ljuga för oss?
Ta tag i dina problem och sluta låta allt gå ut över oss. Jag klarar knappt av mina problem så hur ska jag klara av dina också då?

Det är du som ska stötta mig och vara min förebild. Tror knappast man beter sig sådär då.

måndag 2 februari 2009

2 Februari 2009.


Utseende:
Hårfärg: blont
Ögonfärg: grönbruna
Längd: 170 cm
Skostorlek: 38/39
Ålder: 17

Kärlek:
Har du en kille just nu? nej det skulle jag väl inte säga
Gillar du någon? ja
Vem? de ni
Tillåter du din kille röra vid dig? ja
Överallt? ja
Har du haft sex? ja
Hur många har du haft sex med? 3
Har du haft många förhållande? nej

Smak & Stil:
Vad har du på dig? trosor och t-shirt
Hur ser dina trosor ut? blåa snobben
Nu trodde du att du kom undan, berätta modellen? boxers
Har du någon Bh? jo, men inte på mig
Hur ser dom ut? olika
Storlek? haha, tillräckligt
Hur beskriver du en ''fjortis''?  brud som går runt med 20 lager brunkräm  o dyl o tror att hon är snyggare än vad hon är
Hur beskriver du en ''plugghäst''?  någon som pluggar så det står ut genom öronen
Har du bytt stil någon gång? ja
Vem är din förebild? Emma Liljegren skulle jag nog säga, hon är som en syster för mig

Bad Days:
Har du varit full? ja
du däckat? nej
du haft sex på fyllan? ja
Har du rökt? jo, fy fan
du snusat? ja, fy fan
Har du gjort något olagligt? säkert
du slagit någon ner till marken? ingen aning

Ja/Nej:
Är du allergisk mot något? ja
Tror du på Gud? jo
Har du en bästis? ja
Är du vegitarian? nej
Är du olydig? kan vara
med om ett stort gräl? ja

En eller:
[x]mjölk/saft[]
[ ]ibumetin/alvedon[x]
[x]katt/hund[]
[x]cykla/gå[]
[x]öl/vin[ ]
[x]kanin/hare[ ]       

Jaa jag har tråkigt. Nu ska jag försöka hitta en bra film och sen sova.
See you

2 Februari 2009.

Hej,

Har precis kommit ur duschen och ska snart ta nåt att äta. Har cyklat 5 km och varit på gym i 2 h idag så jag ska försöka att lägga mig utan ångest, men vi får se hur det blir med det. Kommer antagligen att måste göra lite sittups. 

Imorrn blir det gym med Åse kl 4 och sen fysträning med laget 18.15, så det blir lite stressigt men sånt klarar jag av. Sen ska jag bara ta det lugnt efter det.

Jag måst försöka hinna in till stan någon dag nu i veckan också, men jag tror det blir först på fredag. Mamma fyller år på lördag och jag vill köpa nåt fint till henne. Det är hon värd.
På tal om lördag, jag vill ha helg nu fastän vi precis hade det. Men jag älskar helger, det är bara så skönt o få kunna dricka en cola då och umgås med fina vänner. Nu kan jag det inte, för jag strejkar med allt onyttigt på vardagarna. 

Nu ska jag äta och sen se film, ny dag imorgon, nya möjligheter. Jovisst

2 Februari 2009.

Ångest, igen. Jag bara lipar och lipar, drar mig i magen och kollar på modeller som har så fina kroppar. Jag hatar att må såhär. Ångest varje jävla dag. Det är förbannat tungt.

Förbannad och ledsen
Fet och otillräcklig

Fet fet fet fet fet fet
Det är det enda jag kan säga om mig själv nuförtiden

Och jag förstår om NI inte orkar med mig mer, eller orkar höra på mig, eller ha någonting med mig och göra. För vet ni vad? Då är ni inte ensamma om det, JAG ORKAR INTE HELLER MER!


Jag är så arg. Jag vill vara lycklig och må bra. JAG VILL MÅ BRA!!!!!
Jag vill inte känna såhär längre. Inte en dag till. JAG ORKAR INTE.

Jag önskade att det fanns nåt botemedel, att man kunde vakna upp nästa dag och må bra, vara nöjd med sig själv, känna sig lycklig och framförallt vara smal, men det finns det inte, och då ska man må som man gör. Alltså skit. 

Vakna med ångest, ha det hela dagen och somna med ångest,
jag är fruktansvärt trött på det här.

söndag 1 februari 2009

1 Februari 2009.

Come with me 
Stay the night 
You say the words but boy it don’t feel right 
What do you expect me to say 
(You know it’s just too little too late) 

You take my hand and you say you’ve changed 
But boy you know your begging don’t fool me 
Because to you it’s just a game 
(You know it’s just a little too late) 

So let me on down 'cause time has made me strong 
I’m starting to move on 
I’m gonna say this now 
Your chance has come and gone and you know

It’s just too little too late 

1 Februari 2009.


Tja

Vaknade med ångest imorse, tyckte det var lite synd då Lisa var här, ville inte att hon skulle måsta höra på mitt nåjs, men efter lite situps så var det bättre. Låg i sängen och såg på film och hade det mysigt till kl 3 ungefär. Sen började vi montera ihop min byrå och det gick faktiskt snabbt och bra! Vi är duktiga Lisa! Sen blev det träning 18.30-20.00, riktigt skojig och bra träning.

Och helgen.. Vad ska jag säga? Den har varit toppen! Har umgåts med fina människor.
Mariebad + dinos igår var toppen med Lisa & Marre. Ni får se bilder från mariebad senare.. Haha, dom var inte så fina men om ni vill så får ni väl se dom.. 

Och imorrn då, då blir det jobb till 15.30, sen på kvällen blir det gym!
Och på tisdag ska jag med Åse till gymmet och få ett program. Nice!

Nu ska jag se film och sen sova. 
Olomm kanka, siktir git!

1 Februari 2009.


För 16 år sen föddes den här underbara killen.
Hoppas du inte blir arg över bilden.. 
Grattis på födelsedagen Daniel!