torsdag 30 april 2009

30 April 2009.


Hallå


Har varit en stressad dag idag igen. Jobbade från 11-15 och sen var det träning 16.15-18.00!
Träningen gick bra fastän mina benhinnor gör fruktansvärt ont. Nåja, det är bara att "vila" nu inför söndagens bortamatch.

Ikväll ska jag umgås med Marre och Lisa. Blir bara en chillkväll för ingen av oss är på humör för något annat, och vad passar inte bäst då med en mysig kväll tsm med sina bästa vänner?

Yesyes, och imorrn är vi ju lediga så jag och Marre hade tänkt fara till Backeberg och spela fotboll. Måst ju träna min vänster.. Hehhe.

Nu ska jag göra mig i ordning, ha en bra kväll!

tisdag 28 april 2009

28 April 2009.

Varför...

Jag skäms något fruktansvärt och har ångest som jag vet inte vad. Jag önskar bara att gårdagen inte hade existerat och att allt bara var bra nu. Men är man en idiot så är man. Jag förtjänar verkligen det sämsta just nu, för det jag gjorde igår gör man bara inte. Och det kommer jag nog få höra ett tag. Men det är okej för mig, gjort är gjort och jag kan inte ändra något nu, bara pinas som jag förtjänar.

MEN
Jag vill att du ska höra rätt version och sen kan vi gå skilda vägar, det är upp till dig. Men gå inte runt med fel information och hata mig.

Jag vill inte fly bort från allt dumt jag gjort och allt dåligt som hänt på sista tiden, för mycket beror ju på mig, men nog skulle det vara skönt att åka bort med sin bästis nu i nåra veckor och bara få glömma allt för stunden. Men så lätt är det inte.

28 April 2009.



Idag fick jag brev hem från celsiusskolan. Jag ska dit den 20 maj och provspela för dom. Därifrån bestämmer dom i vilket lag jag hamnar i, för det finns två tjejlag på skolan. Ett lite bättre och ett lite sämre. Håller tummarna på att jag hamnar i det bättre då!

Annars då.. Den här dagen har varit rätt åt helvete och än så är den inte slut. 
Nu ska jag fara på träning och försöka tänka på annat, kommer bli svårt men fotboll är ju trots allt det viktigaste och roligaste i mitt liv!

Hörs senare.

28 April 2009.

Mina tankar far runt och runt i huvudet just nu. Allt har känts så konstigt och fel på sista tiden och min livslust har försvunnit mer och mer för varje dag. Jag orkar inte ta tag i saker mer och styra och ställa som jag vanligtvis brukar. Jag vet inte vad det är.

Men en positiv sak finns det iaf.
Du gör mig glad
Du är så satans viktig för mig.
(Ursäkta språket, men nu blev det bara så!)

Jag hoppas allt blir bra snart och att du ser förändringen i mig. Jag är inte samma person som jag var för ett år sedan, eller för ett halvår sen. Jag är en helt ny Josefin. Och jag hoppas jag är en bättre, dock lite ledsnare men det ska bli bra snart. Det har jag bestämt. Jag vill bara inte förlora något så vackert som dig.

Jag skulle kunna sitta här hela dagen om jag så skulle skriva ner allt jag gillar med/hos dig. Du är som min bästavän men ändå så mycket mer, varje gång jag är med dig så får du mig att lé. Trots att vi småbråkar och allt dedär så vet jag att det är du och jag på nåt sätt.

Jag hoppas fan att du struntar i allt skitsnack och om alla andra killar, för det är en sak jag fokuserar på och det är du. Glöm inte det.

söndag 26 april 2009

26 April 2009.

Usch fy satan

:(

26 April 2009.

Här har ni match-hjälten Lisa Klingberg


Och hennes underbara mål

26 April 2009.


Godmorgon

Vaknade vid 11 tiden av att solen lyste igenom fönstrena och att någon motorcykel dånade utanför.
Det var en ganska härlig känsla! Nåja, vädret var perfa så jag och Lisa åt frukost ute tsm med mamma. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Idag ska vi gå till Bb och se om det är någon match som spelas, skulle vilja lira själv lite men mina tår är inte i skick för det. Ska åka till sjukhuset imorrn och visa upp dom.. Igen.
Det gör så fruktansvärt ont och skinnet har lossnat så det är öppet sår uppe på dom.
Snacka om otur..

Och matchen igår då, vi vann 1-0! När Lisa gjorde målet fick jag gåshud, jag blev så jäkla glad! Vi vann! Det var en så jäkla skön känsla, så tack Lisa för att du gjorde mål, och tack till alla andra i laget som hjälpte till att ta hem vinsten! Ni är underbara =)

Nu blir det att chilla vidare med Lisa,
puss

lördag 25 april 2009

25 April 2009.


Godmorgon allihopa

Dagen vi alla har väntat på är äntligen här:
Seriepremiär 15.30 på Jomala konstgräs

Jag kunde knappt sova inatt, låg bara och tänkte på matchen och kände hur det pirrade i magen. Jag vill bara spela nu nu nu, men det är ännu 5 h kvar.

Nåja, det blir att ladda med vatten, käk och kolla ronaldo filmer på youtube like always.
Ha en bra dag, vi hörs senare!

fredag 24 april 2009

24 April 2009.

Tjabba

Det har varit en känslosam dag idag med både skratt och tårar. Jag grät när jag måsta säga hejdå till alla mina dagisbarn, som är så otroligt fina, underbara och smarta. Jag har aldrig någonsin träffat på så fina barn, visst, ibland kan dom skrika och bråka, men för det mesta är dom som änglar, dom kan verkligen bete sig. Och då undrar ni säkert varför jag slutar om allt var så bra. Grejen är den att jag själv inte mår så jäkla bra just nu och behöver en paus ifrån allt, därför valde jag att sluta på dagiset och återgå till katapult. Men, om jag saknar barnen för mycket så kommer jag absolut tillbaka! Dom är så fina. Jag blir tårögd så fort jag tänker på dom.. 

Nu till nånting roligare. Vi har seriepremiär imorgon! Fy tusan vad jag vill vinna! Mina nerver är lite si sådär just nu så träningarna den här veckan har gått helt okej. Har inte varit mina bästa prestationer precis, men jag har försökt men inte lyckats dock. Men imorgon, det är då allt gäller. Jag ska kriga och kämpa som aldrig förr. Denna match ska bli vår, vi ska ta hem serien i år! Det är inget annat vi vill, vi har alla samma mål, men vi ska lyckas. Vi ska vara bäst!

Och ikväll ska jag umgås en stund med Maryette och sen ska jag träffa Daniel. Sen ska jag bara ladda ladda och ladda. Imorgon ska jag göra mål!

Ha en bra kväll allihopa, puss!

torsdag 23 april 2009

23 April 2009.

Hallå

Dagen har varit rätt okej, hade skoj på dagiset faktiskt. Men imorgon är min sista dag och jag har både gråtit idag och igår. Jag kommer verkligen att sakna det där stället och de där ungarna, dom är som himla fina! Men mår man skit så gör man. Jag är iaf välkommen dit när som hellst så det känns iaf bra. Och så får jag komma på deras personalfest den 20 Maj! Super

Har även varit på avslappning idag då och idag fick jag massage istället för att hålla på med annat. Gud vad skönt det var! Så, tack tack Maria. :)
Sen blev det IFK match med Lisa, Marre och Svensken också. 2-2 mot Fc Honka! Nice!

Nu tänker jag ta natt, vi hörs imorrn! Då blir det jobb, fotografering till Öspelen, träning och sen leka med Daniel! Vi gillart

CIAO

onsdag 22 april 2009

22 April 2009.

Känslomässig dag. Tårar hit och dit.

Jag hade tänkt skriva hur långt som hellst om hur arg och besviken jag är men allt jag kan säga är.. Bli aldrig en alkoholist.

tisdag 21 april 2009

21 April 2009.



H
oppas morgondagen blir bättre, för såna här dagar pallar jag inte mer.

Imorgon blir det jobb från 8.00-14.00 och sen kl 15.00 ska jag på ett alkoholist möte..  
Och sen blir det träning 17.15! Hoppas träningen går bättre imorrn, för ikväll gick det riktigt kasst för mig.

Nu blir det Gossip girl och sen tar jag natt.
Godnatt allihopa

21 April 2009.

Hej

Första dagen på kanske 1 och en halv månad som jag får en attack. Idag känns det värre än någonsin och jag vet inte vart jag ska vända mig eller vad jag ska göra.
Jag trodde ångesten hade blivit lite bättre och sådär men idag.. Det funkar bara inte.

Jag kommer aldrig kunna se mig i spegeln och säga något positivt om mig själv. Aldrig. 
Jag vet bara inte vad jag ska göra. Nu går jag ju till treat, (ätstörningscentret här på åland för er som inte vet) en gång i veckan, plus avslappning en gång i veckan. Avslappningen går jag på för att försöka dämpa min ångest lite och försöka fokusera på annat förutom träning.. Jag vet inte riktigt om det har hjälpt så mycket och sådär men ska iaf försöka några gånger till.

7 månader av ett rent helvete. Inte en dag har gått utan att jag tänkt på min kropp, min vikt, mat och träning. Jag kommer aldrig att vara nöjd, och jag är livrädd för mig själv om jag ska vara ärlig.

måndag 20 april 2009

20 April 2009.


Tjo

IFK vann 2-0 ikväll, grymt vare! Fick spana på samma gång då.. Mums! Hahaha
Nu sitter jag bara här och fryser, ska snart ta nåt att äta. 

Och imorrn blir det Lemböte med katapult, vet inte riktigt vad vi ska göra där men det får vi väl se. Sen blir det träning klockan 6 om jag inte minns helt fel.

Hörs imorrn, ha det gött! 
Ciao

20 April 2009.



Hallå!


Fin dag, hehe.. Jag har joggat och simmat. Åkte inte till jobbet, igen. Men imorgon ska jag till katapult och vi ska väl diskutera lite då hur jag ska göra i fortsättningen. Nåja, har iaf gjort sånt jag gillar idag ist. Och umgåtts lite med syrran har jag även hunnit med. Hon är great!
Nu har Lisa precis anlänt och sitter vid bordet och äter mackor och dricker obóy. (Bara så ni vet!) 
Ikväll är det IFK match för oss som gäller, kommer bli fett nice. Hotta pojkar, mumma..

Johanna och jag sitter med varsin dator brevid varandra och strider om vilka låtar vi ska lyssna på. Hon gillar inte min smak :( Nåja, nu blir det lite Baby! - Lorentz 

Ciao allihopa, vi hörs senare! 

söndag 19 april 2009

19 April 2009.

Idag är det en "sakna Lisa dag".. Jobbigt.
Men jag tror att hon ska komma med på IFK match imorrn så då får jag träffa henne.  


Lisa "Klingklong" "Klintberg" Klingberg
Jag älskar dig!
















PUSS

19 April 2009.

Goddag

Nu har jag precis ätit middag, och före det var jag till simhallen och simmade 1 km. Det var duktigt skönt. 
Ikväll, eller ganska så snart ska jag gå till Daniel och se på Man United som möter Everton om jag inte minns helt fel. Sen tror jag att jag ska bada bastu också, mycket nice.

Imorgon blir det skärpning, återigen.. Ni vet dock inte med vad!
Ciao

19 April 2009.


Visste inte att jag såg så fjollig ut när jag spelar fotboll, haha




Peter är fotografen

19 April 2009.

Godmorgon allihopa

Allt bra med er? Själv är det nog bara bra, förutom att mina benhinnor gör lite ont. Har precis varit ut på en liten joggingtur så.. Men det blir nog bra snart igen. Ska fara och simma 1 km snart och simning är bra om man har ont, tycker iaf jag.

Jag blev och tänka på matchen som vi spelade igår.. Och jag bara ler.. Det var så härligt att få spela igen, utan att ha ont någonstans. Och vi var så duktiga. Hoppas alla är lika taggade som jag är när vi har seriepremiär om 6 dagar! 

Och imorgon är det ju måndag igen, får se lite hur det blir med jobbet. Borde iaf ringa och prata med dom och säga hur jag känner, men det är ju inte det lättaste precis. Nåja, sen imorgon är det ju IFK herrmatch. Vad man har längtat till de också! Ska bli kul att få se bra fotboll och spana lite.. Har ju en favorit ;)

Nej nu måste jag röra lite på arslet, vi hörs senare. Föresten så vill jag baka kaka med Marre.. Hm. Kanske cheeskake :O

Ciao

lördag 18 april 2009

18 April 2009.


Haha! Jag och Maryette tog massvis med bilder igår men knappast nånting jag får lägga upp här!
Nåjaa, här är en bild från då jag härma en viss person. Eller jag försökte. Till slut lyckades jag perfekt! Hahah

I
dag har vi spelat match också.. JAG SPELADE! Vi vann 5-0! Det var kul och gick mycket bra. Sen såg jag på ÅU när dom spelade, dom vann också. 3-1, och Emma gjorde årets mål! Lovaaaar.

Nej nu ska jag se på tv med Danieel. CIAO

fredag 17 april 2009

18 April 2009.

Hallå allihopa

Jag och Maryette har nog haft en bra dag tillsammans idag. Gått på stan, käkat på dinos, suttit vid datorn, varit ut och gått lite, chillat MEN framförallt skrattat. Hon är kungen över alla, sådeså!

Imorrn blir det att kolla på vår match och sen se ÅU match. Jag som ville spela, men det går ju inte det nej. Bara att blicka framåt till nästa helg då serien börjar. Kan knappt vänta!

Nej jag orkar verkligen inte blogga, vi hörs imorgon istället. Godnatt på er alla!
CIAO

torsdag 16 april 2009

17 April 2009.

Godmorgon
Eller så inte

Jag har varit till sjukhuset och opererat bort tånageln. 
Det tog så sjukt jävla ont.

Ingen match imorrn då, skratta eller gråta? 
Strunt samma
Jag ska vara bra om 8 dagar, för då har vi premiär
och jag ska göra mål
och en bra match

NU jobb
CIAO

16 April 2009.


Föresten så vann vi matchen ikväll mot Östernäs med 6-0! Och Klingberg gjorde mål.. Stolt är jag! På lördag får jag troligtvis spela, beror på vad dom gör med min tå imorgon hos läkaren! Wish me luck! 

Ciao

16 April 2009.


Jag har allt jag behöver och ändå klöver över. Right?
Fy tusan vad jag älskar er mina vänner!



Godnatt

16 April 2009.

Goddag

Det blev inget jobb för mig idag heller. Min tå värker som fan och jag har först fått läkartid imorgonbitti kl 8.15! Får se vad dom tänker göra då..

Mina planer för idag är att åka och simma och sen att kolla på min egen match. Fick inte spela idag men på lördag får jag, great! Vi spelar mot Östernäs idag.. Vinner vi inte med mer än 2-0 så vet jag inte vad jag gör! Hoppas det lossnar lite för Klingberg idag!

Och som ni kanske såg igår så var det ingen bra dag. Träningen gick riktigt dåligt pga min tå, och det känns så förbannat töntigt att säga att man har ont i tån, men den är inflamerad och kokhet och det bara rinner var så fort man rör den. Inte så speciellt skönt ska jag säga er! Sen blev det ju inte bättre senare under kvällen heller, tänker inte berätta nåt här över bloggen men.. Det gjorde mig riktigt ledsen att se dig må sådär dåligt. 

Nu ska jag fortsätta att få tag i bästis, ciao!

16 April 2009.


1-0 (!!!!!!!) 
Ronaldo sköt oss till semifinal igår, det känner underbart!

onsdag 15 april 2009

Man United vs Porto



Kl 21.45
KOM IGEN NU MAN UNITED!

15 April 2009.

Dålig dag. Dålig är jag. Dåligt är allt.
Varför åkte jag inte till treat igår? Jag känner verkligen att jag skulle ha behövt det nu.

15 April 2009.



Godmorgon


Jag stannade hemma idag från jobbet för att jag har verkligen ingen lust mer. Har ångest varje morgon jag vaknar och vet att jag ska till dagiset, och så ska det ju inte vara. Dock borde jag ju berätta det för dom och säga hur jag känner men det är ju inte det lättaste. 

Och så har jag ju en inflamerad tå nu också, det bara rinner var ur den och den är kokhet. Ska kanske till sjukhuset idag igen för att kolla upp det, det var ju trots allt 3 dagar sen det hände nu.
Vad mer händer idag då man är hemma? Jo, jag har städat min garderob lite, tror jag ska fortsätta sen senare, och så har jag bara legat här i sängen, det är grymt skönt. Kommer nog inte att stiga upp på ett bra tag iaf! 

Har träning 17.15 och det ska bli så jäkla härligt! På tal om träning så var träningen igår skitkul, förutom att jag inte kunde vara med och springa allt. Och om 10 dagar börjar serien, jag tror aldrig jag varit så taggad som jag är det här året. Hoho vad jag vill vinna serien! 

Nu ska jag se på tv, ciaao!
SÖTNOS :)

måndag 13 april 2009

13 April 2009.


 Bild från igår när jag och Maryette var på picknick! :)

Tjoo

- says:
 går de bra  
 vill du ha ägg  
 säg till imon 5 minuter annars får du inte  
 03.35

Jag SKA ha påskägg! Jag har faktiskt bara ätit 1 i år! 
Dumma Maryette.

13 April 2009.

Hallå

Allt känns konstigt och fel. Jag vet inte vad jag ska göra eller säga för att det ska bli bättre men jag ångrar allt jag sagt och gjort. Det gör jag. Men visst, sånt händer, och det borde kännas bättre nu men det gör det inte. 3 dagar sen nu och nej, jag vet inte jag. Vill bara glömma allt. 

Och när allt känns fel så finns det inget bättre än att vara med sin bästis, 
Maryette Karring
Hon har förändrat mitt liv så otroligt mycket, och till ett bättre. 
Utan henne skulle jag inte vara den personen jag är idag.

Vi hörs senare, jag har inget vettigt att komma med..

söndag 12 april 2009

12 April 2009.

Det här påsklovet har trots allt inte varit så värst bra..
Jag vet inte vad jag ska säga mer.

Besviken, arg, ledsen, förtvivlad, äcklad, listan kan bli längre. 
Ha det bra ni som har det bra, tänk inte på oss som har det sämre.

lördag 11 april 2009

11 April 2009.

Hallå

Var till Carros stuga igår med en massa folk. Duktigt kul, men idag mår jag sämre men de är det värt!

Kom hem vid 12 tiden kanske och då la jag mig ute i solen och sov. Sen har jag och Marre varit och sett på fotboll resten av dagen. Det är ju så grymt fint väder så man bara måst vara ute då! 

Och ikväll då? Ingen aning. Tänker bara ta det lugnt och ladda inför matchen imorgon! Har längtat efter att lira i fyra veckor nu! :)

Vi hörs senare, ciao

torsdag 9 april 2009

9 April 2009.


Hallåj


Har varit till stan med Kungkarring idag och vi missade två bussar.. Båda var hennes fel!
Haha, men nog fan är hon skön nog! Usch vad vi har kul tsm.. hihi =)

Ikväll ska jagvara med Svensken och jag tror bestämt vi ska till Simon! Blir inte ute så länge ikväll eftersom jag ska till sverige med mamma imorgon över dagen och shoppa lite! Längesen det bara var hon och jag.. 

Nåja, skriver mera sen senare! Måste hitta en outfit nu ;)  
CIAO

onsdag 8 april 2009

8 April 2009.


På söndag, på söndag, på söndag, på söndag!


8 April 2009.

Tjabba

Jag tror minsann att jag håller på att bli sjuk. Har haft huvudvärk i två dagar, kroppen strejkar lite och så känner jag mig helt borta. Jag vill inte bli sjuk! Och speciellt inte nu när jag får påsklov imorgon.. Jag ska ju göra massa roligt under lovet. 
Nåja, det är bara att bita ihop och äta mycket vitaminer! 

Imorgon blir det jobb från 8.00-14.00 och därefter blir det att åka till stan med Marre. Kika i affärer och så.. På kvällen vet jag ännu inte vad jag ska göra, men hinner planera det!

Nu ska jag ta en tablett och sen bara ta det lugnt. Hoppas huvudvärken är borta tills imorgon! 
Ciao

tisdag 7 april 2009

7 April 2009.

Vilken dålig dag.
Allt jag vill är att spela fotboll och börja må bra igen.

Man United spelade även oavgjort mot Porto.
Alltså var det här verkligen ingen bra dag..

Gonatt

måndag 6 april 2009

6 April 2009.


I 'd do anyting for you


6 April 2009.

Vilken härlig dag!

Dagen har varit bra om man bortser från jobbet. Jag har verkligen ingen lust med dagis mer.
Iaf så gick jag och Marre till båtnabben idag efter jobbet, snackade och stekte, för vädret var ju i princip bäst! Måste göras om :)

Sen vid 5 tiden kom Lisa till mig och vid halv 7 åkte vi iväg till Mariebad och simmade. Rezgar joinade också!

Imorgon blir det jobb, sen troligtvis en liten promenad och sen träning. Fy tusan vad jag längtar tills på måndag, då ska jag spela fotboll har jag bestämt! Saknar det så mycket.. Och mina ben känns bättre!

Nu väntar one tree hill på mig och sen tar jag natt, är duktigt trött så!
Ciao

söndag 5 april 2009

I think i need Turkey.

Det finns inget bättre än Turkiet (!!!!!!!!!)










Schteeeeeeeek

5 April 2009.

Tjabba

Kom just hem från en promenad med mamma, det var väldigt skönt. Före det cyklade jag 20 km också, så nu ska jag nog bara ta det lugnt ikväll!

Föresten så tror jag att jag håller på och blir liiiite knäpp. Jag går runt med mina fotbollsskor just nu! Men det är nog bara för att jag saknar fotbollen så in i helvetes mycket. Ursäkta språket där men det gör mig nere att inte kunna spela.

Nu ska jag äta god mat, vi hörs senare!

5 Januari 2009.

Godmorgon eller kanske goddag

Vaknade halv 12 idag och var fortfarande trött då men valde själv att stiga upp. Har ätit lite frukost nu och så har jag sett på one tree hill. 
Vet inte riktigt om jag har nå korrekta planer för dagen, skulle mest vilja ta det lugnt.
Blir lite träning iaf! Idag är det två veckor sen jag sprang så jag känner mig lite duktigt.. fet.
Min mage har varit som en boll i en vecka nu och jag bara längtar tills jag får och kan springa igen!

Imorgon är det återigen jobb, skulle verkligen inte orka med det. Grejen är den att jag inte känner någon motivation mer. Jag trivs jätte bra där men har börjat tröttna på sista tiden. Har ju trots allt varit där i 12 veckor nu. 
Hellst av allt skulle jag vilja ligga hemma i min sköna säng eller spela fotboll!

Försöker fortfarande att tänka positivt och har lyckats ganska bra. Nu blir det lite one tree hill återigen! 
Ciao


lördag 4 april 2009

4 April 2009.



Hallå


Har precis ätit lite mat (som blev gröt eftersom någon annan jävel hann äta upp kycklingen). Nåja, jag lever! Har varit till Hammarland idag och sett när laget vann 3-0, kunde dock ha slutat 10-0! Tror vi måst öva på skott nästa träning.. Och fy tusan vad man blir ledsen av att inte kunna spela. Jag håller på och får nå fel! Spricker, krossas, jag vet inte! Jag älskar fotboll är född för att spela, inte för att ha nån jävla skada (!!!)

Vad arg man kan bli.. Men ska försöka att tänka positivt bara, hur svårt det än är. Mitt mål är iaf att vara tillbaka till 25 April, alltså om 3 veckor då serien börjar. Vi får se hur det blir med den saken. Om jag måst opereras lär jag inte vara tillbaka förrän om 3-4 månader, men det får vi reda på nästa vecka tror jag. Så.. har jag stressfraktur blir det operation. Jag vet inte vad jag ska säga, jag tycker det är för hemskt för att vara sant. Men jag tänker inte tänka på det nu, jag ska bli skadefri utan nån operation!

Nu till nånting roligare.. Ikväll ska jag leka med Carro, precis som igår och förra helgen och helgen före det, haha. Får se lite vad vi hittar på, vi har inget planerat så, vill ni vara med oss får ni allt ta och ringa! 

Bäst man får på lite kläder nu då, dock vet jag inte vad. Igår hade jag svinkallt iaf :/ 
Vi hörs senare. 

Ciao

4 April 2009.


Tjabba


Vilket vackert väder det är ute, man blir helt glad av det! Idag vaknade jag tidigt så vid 10 tiden redan åkte jag och mamma in till stan. Vi fikade och shoppade lite! Blev en läderjacka och ett nagellack för mig. :)

Mina planer för idag är duscha, gå ut i det fina vädret och sen åka och kolla på vår match!
Ikväll kanske jag ska vara med Carro! Igår hade vi iaf kul, haha. Vi trivs så bra tsm! 
Dock fick vi nå risiga killar efter oss..

Idag är det en bra dag. Jag har fått medicin till benen så nu hoppas jag verkligen på att vara tillbaka inom nåra veckor! Bara att hålla tummarna..

Ciao

torsdag 2 april 2009

2 April 2009.


Det här grejerna kom hem på posten till mig igår, plus ett brev från Uppsalas elevhem. Jag har fått ett dubbelrum på Wattholmas elevhem, likaså Karring!

Nu får vi bara se hur det blir i höst, vilken skola jag ska gå osv. Lutar mest åt Sverige men vad som hellst kan hända ännu.

2 April 2009.

Tjabba

Dagen har rullat på ganska bra och efter avslappningen idag så åkte jag hem och somnade direkt. Sov till kl 6 och sen vid 7 tiden åkte jag och Carro till mariebad och simmade 1 km. Riktigt kul att umgås med henne. :)

Imorgon har jag lite planer:
* Morgongymma 07.00-8.30
* Jobba 09.00-15.00
* Akupunktur 15.00
* Fara till EH och se på vår match, kl 17

Sen är jag ledig ifall att ni vill hitta på något. Nu ska jag umgås med mamma och pappa och sen blir det att se på one tree hill. 

Ciao

onsdag 1 april 2009

1 April 2009.


Hallå

Ny månad igen, och inte vilken som hellst. Det är första April och våren börjar komma och det är mindre än fyra veckor kvar till seriestart. Det är väl det enda positiva just nu.

Dagen har varit seg. Efter jobbet drog jag direkt till gymmet och sen därifrån åkte och kolla på vår träning. Tjejerna var duktiga och jag var inte alls sugen på att spela, nejnej. Seriöst, man blir ju deprimerad av att inte kunna göra nåt man älskar. 
Men iaf, efter träningen åkte jag till baltic och såg på innebandy med syrran och Emma. Kul att träffa henne! Och på fredag fyller Dilba 10 år!

Imorgon ska jag jobba, fara på avslappning och sen på kvällen ska jag och simma med Carro. Blir att simma längder då såklart eftersom jag slarvade lite i måndags. 

One tree hill väntar på mig så, ciao!