tisdag 30 juni 2009

30 Juni 2009.



Hallå

Har precis kommit in, har suttit ute på altanen med mamma ett tag. Skönt att få prata ut om allt mellan himmel och jord, och speciellt om resan. Om 1 vecka åker vi ju. Ska bli så förbannat kul!
Men nog om det. Ikväll hade vi match mot Grönland och efter att ha kämpat stenhårt i 90 min vann vi matchen 6-2. Det var en tuff match och imorgon möter vi Gotland och dom lär vara ännu tuffare. 

Ska försöka sova nu, men vi hörs mer imorgon. Nu är det "bara" 4 dagar tills jag får träffa Daniel. Tror ni jag längtar? Jag kommer pussa sönder honom! 

ciao

30 Juni 2009.

Godmorgon

Har verkligen inte sovit bra inatt. Vaknade ungefär 300 ggr pga värmen och låg och vred mig tills jag äntligen somnade om. Inatt blir det nog att ta en sömntablett för jag måst verkligen få sömn nu när vi har så många matcher den här veckan.

Och eftersom jag inte kunde sova inatt så har jag ju såklart legat och funderat en massa, vilket inte är bra för mig. För tankarna tar över allt för mig och jag blir som en helt annan person. De där tankarna vill jag aldrig tänka igen, för jag har mått så dåligt pga dem. Men det är inte så lätt att låta bli.. Det är sommar, man visar sin kropp mycket mer och ja.. Det är tufft. Hatar att se det jag ser i spegeln och längtar bara tills jag får träna. Vilket jag tänkte göra snart. Ett litet fyspass innan vi har träning kl 13.00.
Det är inte likt mig, med tanke på att jag har mått bättre nu i 2 månader. Men i förrgår kände jag att de börjar komma tillbaka. Jag har fortfarande allt fokus på kroppen och vill inget hellre än att gå ner i vikt. 

Vi hörs senare.
ciao

måndag 29 juni 2009

29 Juni 2009.



Jag mår verkligen inte bra just nu så jag ska bara påpeka 3 saker.

1. Vi vann 20-0 över Ösel. Ja ni hörde rätt, helt sanslöst!
2. Lisa fick ledigt från jobbet och får alltså komma med till Bulgarien!
3. Daniel har hört av sig idag igen och han mår bra!

Godnatt

29 Juni 2009.



Grattis på födelsedagen syster!
Idag fyller min älskade syster 19 år, så kom ihåg att gratta henne om ni inte redan gjort det. Och Johanna, vi firar dig en annan dag, för jag vet att den här dagen har varit rätt åt helvete för dig, men glöm aldrig bort att jag alltid kommer att finnas här för dig och att jag älskar dig så otroligt mycket. Jag är stolt över dig och att se dig skratta är nog det bästa som finns. Mår du bra, mår jag bra. Mår du dåligt, mår jag dåligt.

Du är fantastisk på alla sätt och vis. 
v

29 Juni 2009,´.



Godmorgon

Har precis ätit frukost och snart ska jag klä på mig. Jag och Marre tänkte åka till wha och se på friidrott. Klockan 13.00 ska vi käka med laget och sen klockan 14.00 drar vi ut till Markusböle och laddar inför match. Kommer bli en varm dag, men framförallt spännande!
Är pepp som fan!

Och idag måste vi och betala hela resan tror jag. Jag, mamma, Marre och kanske Lisa ska åka till Bulgarien nästa vecka på tisdag. Alltså 7-15 Juli. 4 Stjärnigt hotell med allinclusive. Härligt
Nog för att det är fint väder här hemma och så, men det är ändå roligare att åka bort och bara få ta det lugnt och inte bry sig om något annat. 

Vi hörs senare ikväll! ciao
02.05.09 <3

söndag 28 juni 2009

28 Juni 2009.



För 5 minuter sen var mitt humör bra, nu är det helt borta. Grejen är den att det känns verkligen inte bra att vara utan Daniel i 6 dagar till och sen 10 dagar och sen flera veckor, månader? Vet ännu inte hur han kommer göra när han flyttar i Augusti med tanke på att han har 9 träningar i veckan + match på helgen. Allt känns bara så fel utan honom. Och tanken på att inte kunna träffa honom varje dag skrämmer mig. Vi bor ju så himla nära varandra och allt är bara så bra just nu.

Skulle vilja ha honom här nu och berätta hur min dag har varit, kanske fara ut tillsammans och bara gå på stan och kolla på alla människor från de andra öarna. Kolla på sporter tillsammans och framförallt skratta tillsammans som vi alltid gör. Jag saknar det. Saknar honom.

Jag har hittat på själsfrände som jag älskar så otroligt mycket. Vi har varit ihop lite nu och då i 3 år och jag känner verkligen att det här är på riktigt nu, ingenting ska få förstöra för oss två. Han är så otroligt omtänksam, fin, gullig så jag vet inte vad. Han är verkligen den rätta för mig. Jag är lycklig med Daniel!

Förlåt, men jag måsta bara få skriva av mig lite. Det känns lite bättre nu. Blir såhär när jag är ensam och tankarna tar över.

28 Juni 2009.



Heej

Herregud vad varmt det har varit idag! Eller kanske jag ska säga det senaste 5 dagarna. Härligt!
Dagen började med att jag och Marre åkte till WHA och såg på killarna när de spelade. De mötte Grönland och vann 4-2, fint fint.
Och imorgon är det våran tur! Klockan 16.00 i Markusböle möter vi Ösel. Kommer bli så förbannat roligt att lira, dock är jag högerback men so what.. Spela får man!
Efter matchen blir det nog att åka ut till Hammarland och se på när killarna lirar igen, klockan 19.00.

Eftersom jag inte bloggade igår kan jag berätta för er nu vad jag gjorde. Solade och badade i princip hela dagen, sen åkte jag, Marre, Lisa, Rosie och Marie och tittade på ÅU-Honka, hann bara se en halvlek eftersom vi skulle på Öspelsinvigning. ÅU vann 2-1 för er som inte visste! Invigningen var fin. Folk dansade, sjöng, höll tal osv. Slutet var bäst med alla raketer och sånt där! 

Imorgon blir det bara att ta det lugnt före matchen och dricka mycket vatten. Kommer bli jääkligt varmt att spela mitt på dagen. 

Och just ja, idag ringde Daniel till mig. Blev så glad över att höra hans röst! Och vad jag saknar honom! Stackars Marre och alla andra som måst lyssna på mitt nåjs om honom.. Men jag är så förbannat kär och lycklig och har helt enkelt världens finaste pojkvän. Så snälla, var lycklig för mig! Nu är det ju bara 6 dagar kvar tills jag får träffa honom..
Och sen ska jag vara med honom i 3 dagar och sen åker jag.. Tänker dock inte berätta mer nu. Det får ni reda på imorgon, så håll ut! =)

Nu blir det chill, vi hörs imorgon. Önska oss lycka till!
ciao

fredag 26 juni 2009

26 Juni 2009.



Hej

Har ni haft en trevlig kväll? Det har jag. Marre kom hit någongång efter 7 och sen cyklade vi in till stan och gick runt och kollade läget bara. Träffade Marcus o alla dom som vi hängde med ett tag och sen träffade vi Hassel och hans polare som vi stannade och snackade med. Och hungriga som jag och Marre var åkte vi ner till hamnen och delade på en pizza på pub niska där syrran jobbar. Gott var det!

      

Sen har vi bara cyklat runt och runt överallt i stan och nu är jag äntligen hemma. Ska snart gå och lägga mig men först ska jag läsa gulliga mess av Daniel. Saknar honom så fruktansvärt mycket!

Och imorgon är det lördag, det menas att vi ska steka, köpa present till Johanna och fara på invigning. Ha det bra!

ciao

26 Juni 2009.

Ångest efter att ha druckit en burk cola. Nu har jag gjort 9 olika slags plankor. Träna träna träna!

26 Juni 2009.


Heej

Dagen har varit bättre än gårdagen. Har varit på stranden och stekt nästan hela dagen förutom då jag och Marre var lite busiga och gjorde en sak. Tänker inte berätta ännu! Mohaha
Nåja, hoppas man börjar få lite färg snart då.. Imorrn och på söndag blir det ännu att fara till stranden. 
Sen börjar Öspelen för oss. Vad roligt det ska bli!

Och just nu sitter jag och äter skinkpaj som pappa har lagat. Gott gott. Maryette är på väg hit, vet inte riktigt vad vi ska göra. Drar väl ut sen antar jag! Ni kan ju ringa om ni vill.

Det går bra så länge jag har folk runt om mig, men så fort jag blir ensam blir jag att tänka på Daniel och hur mycket jag saknar honom. Vill bara att han ska komma hem och vara med mig.. Bara 8 dagar kvar.. Nåja, ska försöka att tänka positivt även om det är skitsvårt!

Karring och Lisa är iaf underbara som står ut med mig trots alla mina problem. Detta har ju varit ett problem år för mig men nu börjar det faktiskt ljusna lite. Bara min ångest skulle försvinna helt så skulle det mesta vara perfekt!

Hörs senare. ciao

torsdag 25 juni 2009

25 Juni 2009.

Nej, det här funkar inte. Hoppas morgondagen är bättre.
Godnatt

25 Juni 2009.



Hej

Har bara blivit två depp inlägg tidigare nu. Mår inte alls bra. Och just precis ringde Daniel så äntligen har vi fått snacka lite, men så fort vi sa hejdå började jag storgrina igen. Jag får panik. Tanken på att vara ifrån honom i mer än en vecka gör mig skräckslagen.
Känns tomt och förjävligt. Ni kanske tycker det låter töntigt men såhär är det att vara kär. Man ska inte behöva vara utan den man älskar mest, även om detta kanske stärker vårt förhållande. We will see.

Lisa kom ju till mig ikväll och vi har bara tagit det lugnt och cyklat in till stan och käkat glass. Skönt med sommar, mindre skönt med bränd kropp. Imorgon ska jag steka igen om vädret tillåter och sen ska vi kolla på resor igen. Borde även köpa en present till Johanna eftersom hon fyller år på måndag.

Igår innan jag åkte iväg från Daniel gav jag honom ett brev som jag hade skrivit. Nu när han ringde sa han att han hade läst det och han tyckte det var jätte fint. Även hans mamma hade läst det och börjat gråta. Aaw. Den familjen alltså, så jäkla underbara! Längtar så efter dom.. Speciellt min Daniel. Världens finaste pojkvän. Aldrig har jag varit såhär lycklig! 

Nu ska jag se på fotboll och försöka tänka på annat. Blir även en skål med blåbär. Nyttigt. Imorgon får jag dricka cola, OM jag tränar. Måst verkligen göra det. 

ciao

25 Juni 2009.

Hatar den här dagen. Trodde inte jag skulle känna såhär, men tydligen.
Låg och tänkte hela natten, och på stranden idag.
Får panik 
Hatar den här känslan

Lisa är här iaf
Hoppas allt känns bättre snart

Åh fyfan vad jag har panik. Vill inte..
Helvete

onsdag 24 juni 2009

24 Juni 2009.

Förjävligt
Ångest
Panik

Hatar det. Vill inte. 
Vad ska jag göra? 

Kommer inte klara mig. Inte nu.
Snälla

Hjälp

tisdag 23 juni 2009

23 Juni 2009.

Hej igen

Sitter och ser på Serbien-Sverige och svenskarna leder just nu med 0-2! Härligt

Känner att jag har varit lite för mycket i solen idag, mitt huvud värker och jag är helt stel i ansiktet.. Men man får inte klaga på detta väder, helt underbart har det ju varit! 

Och kvällen kan inte bli bättre heller.. Snart, eller om 30 min kanske? Kommer min älskade pojkvän hit och sover med mig. Myyyys! ;) Tråkigt bara att han ska vara så trög.. Jag vill leka nu :) Ska fan ta tid och se hur trög han är idag.. mohaha

Kanske jag skulle gå och klä på mig då, har inte gjort det än sen jag var i duschen. Upps! 
Nåja, vi hörs imorgon, blir nog inge fler inlägg ikväll. 
Godnatt

Jag älskar Daniel!
ciao

23 Juni 2009.



Tjoo

Dagen har gått ganska snabbt och har varit mycket chill.
Började imorse med att cykla iväg till treat och ha samtal med Jaana. Det gick bra.
Sen blev det stranden med Maryette! Och efter ett tag kom Tina och Andre också.. och sen kom Daniel på kajaken. Haha gulle :)

Vid 4 tiden kom Benko efter oss och det var dags för match med Öspelslaget, mot ÅU! Förlorade 1-3 men själv tyckte jag att vi var det bättre laget, iaf i första halvlek. Spelade högerback ungefär 75 min och sen fick jag vara centralt på mitten de sista 15 minuterna. Trivs mycket bättre på mittfälltet! Nåja, Benkos beslut. Huvudsaken är ju att jag får vara på plan.

Och nu har jag just duschat och ätit flingor med hallon på. Gottigott
Ikväll ska jag mysa med Daniel (!!!!!!!!) Helt sjukt vad jag är kär, och vad jag pratar om honom.. Men det är väl så när man är "nykär"? ååh härligt :)

Imorgon blir det att steka och sen blir det middag + minigolf med Öspelslaget! Måst även hinna träffa Daniel en sväng eftersom han åker på torsdag.. 

ciao

måndag 22 juni 2009

22 Juni 2009.


Den bjuder jag på ;)

Hej igen

Har presic just ätit två smörgåsar o en skål med blåbär. Antecknar ni? För det gör jag. I vilket fall som hellst så är blåbär hur gott som hellst, speciellt med mjölk på.

Morgondagensdplaner:
Treat 10.00 för samtal
Stranden med Maryette om det är fint väder 
Städa garderoben eller ta en promenad om det är sämre väder
Match med Öspelslaget
Vara med min underbara pojkvän

Nu ska jag snart sova eftersom jag har klockan att ringa klockan 9.00!
Men vi hörs mer imorgon, ska försöka att ta tag i mitt bloggande.. 

ciao

22 Juni 2009.



Hallå!

Känner hur dålig jag har blivit på att blogga bara för att det är sommar.. Nåja!
Idag har jag och Karring stekt vid mariebad, dock var det inte så varmt där så vi drog in till stan och gick bara. Träffade på Emelie och Becca som man har saknat grymt mycket! Sen gick vi och tittade på resor.. Just nu lutar det åt Kreta men vad som hellst kan ju hända när det är min mamma vi snackar om.. Haha

Ikväll har jag varit på träning. Den sista också inför uppehållet. Rolig träning, körde massa tävlingar bara! Nu blir det egen träning i 4 veckor ungefär..
Efter träningen åkte jag hem och la mig ute på terassen, sen har jag städat lekstugan så nu kan man sova där! Och så har jag just kommit ur duschen bara. Ska snart ta något att äta men först ska jag kolla igenom vad det är för kläder mamma har gett till mig.

Men fy tusan vad jag saknar min Daniel (!!!!)
Träffade han tidigare idag innan han åkte iväg med killgruppen, han kommer hem imorgon och dååå ska det mysas. För på torsdag åker ju han som sagt.. Fyfan. Blir tårögd bara av att tänka på det! :(

H
örs senare! Ciao

söndag 21 juni 2009

21 Juni 2009.



Tjabbaa

Som tidigare sagt hade vi match mot Riala idag. Vinst 8-2, fint som fan! Vi är fortfarande obesegrade och har 58-9 i målskillnad. Det är GRYMT! Började på högermittfälltet och i andra halvlek fick jag spela som högerback.. Benkos idéer. Nåja, matchen är över och vi vann. Finns ingenting att vara sur över :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Troligtvis vara med Daniel med tanke på att han åker till Mallorca på torsdag och jag hinner inte träffa honom så mycket före det. Usch, tanken på att han ska åka iväg en vecka gör mig skit ledsen.. Vad jag kommer sakna honom. Men som tur är, är det ju under Öspelsveckan, så jag koncentrerar väl mig förhoppningsvis bara på fotbollen!

Och sen till något helt annat, jag tror jag har glömt att berätta att jag kom in på Vård. Så nu har jag ett svårt beslut att fatta inom en vecka ungefär.. Vård eller Sverige? Hoh

Nåja, nu ska jag träna lite och sen höra med Marre vad hon tänker göra ikväll. Imorgon ska hon och jag steka, fara och kolla på resor och sen fara på träning! Hon är bäst :)

ciao

lördag 20 juni 2009

20 Juni 2009.



Hallå

Vilket fint väder det har varit idag, och vilken rolig midsommar jag hade!
Jag, mamma och Maryette åkte till Hammarland och såg midsommar stången resas tillsammans med mormor och Doris. Sen körde jag lite bil (och det gick fett bra!) Haha, och sen var det hem och äta bara. God mat och god efterrätt! Fint
Sen chillade vi mest och såg på fotboll, sverige torska 1-2 mot Italien.. Nåja

Hann även träffa Daniel en stund och det var underbart. Hade inte varit med han sen i måndags så det var verkligen som en dröm! Heheh.. Sen åkte jag hem till Marre igen och så såg vi på ciao bella och sen sov vi! Har sovit så jäkla bra dessa nätter då jag sovit där.. Får se var vi sover inatt också.

Och idag har vi varit till stan en sväng med mamma och sen har vi legat ute och stekt. Men efter ett tag blev det tråkigt så vi passade på att åka rollerblades! Fy fan vad läskigt det var, men roligt! Det måste göras om. Haha
Åkte via BB och träffade på min man och hans gäng, sen blev det hem på middag och sen har vi stekt lite till. Nu har jag duschat och röjt upp i mitt rum och ska snart ringa Marre!
Ska fara ut en sväng med mamma och köpa glass tror jag.. Hon var sugen så! Själv känner jag för cola men.. 

Match imorgon då! 15.00 i Markusböle. Riala står motståndet för. Jag säger bara 3 poäng!
Mer om matchen imorrn..

   Jag och fina Clio
  Mormor och Mamma, v

     Världens bästa människa

  Jordgubbar och blåbär, muuums!


Ha en trevlig kväll, det kommer jag att ha.
Ciao

fredag 19 juni 2009

19 Juni 2009.



Hejsan, och glad midsommar på er alla!

Vaknade vid halv 12 tiden och låg lääänge i sängen tills jag och Marre äntligen orkade stiga upp och äta frukost. Sen la vi oss i sängen igen, så jäkla skönt och bara ligga och slöa.
Nu har vi varit till stan en sväng och köpt lite godis från den nya godisbutiken, och så har vi varit via sparhallen en sväng och köpt en film och lite bär. 

Ska snart börja gå hem till mig och göra oss i ordning, sen åker vi till Hammarland och ser på midsommarstången när den ska resas och sen blir det hem och äta middag. Vi har fortfarande inget planerat för ikväll så det är bara att höra av er om något kul händer! Annars kanske det blir myskväll med film och godsaker.. Det gillar vi också!

Och förlåt för att min blogg är så tråkig, måste verkligen ta och byta ut bilderna, men jag har ingen ork. Haha, sorry! 

Glad midsommar igen, vi hörs och ses!

torsdag 18 juni 2009

18 Juni 2009.



Heej

Sitter hos världens bästa Maryette nu. Kände att jag behövde vara med henne så inatt sover jag här. Mitt humör är lite bättre nu eftersom man inte kan annat än skratta när man är med henne.

Har jobbat hela dagen idag och sen var det träning direkt efter och sen direkt efter träningen åkte jag på möte angående sommarjobb. Stressad och en jobbig dag vill säga.
Ingenting har funkat som jag ville och ångesten är tillbaka. Igen.
Jag har helt sjuka tankar i mitt huvud som jag vill bli av med men det verkar inte funka..

Morgondagens planer då, jadu.. Marre och jag tänkte kanske åka in till stan en sväng och shoppa lite? Är det fint väder så ligger vi ute och steker. Sen ska vi till Hammarland vid 16 tiden och se på midsommarstången tsm med mormor och därefter blir det middag. Ingen annat har vi planerat så vill ni hitta på något så får ni höra av er. 

Hörs imorgon. Godnatt

18 Juni 2009.

Jag
orkar
inte

Ingenting funkar
Allting är som förut

Jag trodde allt hade blivit bättre, men nu ser jag bara svart igen.

onsdag 17 juni 2009

17 Juni 2009.


Heej

Har inte hunnit vara på datorn något idag. Sov ju hos Marre och åkte på jobb 10.30-16.00, sen var det träning och sen åkte jag, Marre och Elin och såg på JIK-HIK! Hammarland vann 5-0 tror jag.

Nu ligger jag hemma i sängen och är trött, ska snart sova, för imorgon blir det jobb igen. Sista dagen på Alandia cup, skönt! Jobbar 10.00-16.30! Sen har jag träning 17.00-19.00 och sen efter det ska jag på ett möte angående ett sommarjob. Återkommer till det.. Sen vill jag mysa med Daniel också! Och sova över hos Marre! Åååå vad hon är bäst. :)

Nej det här blir inget vettigt, vi hörs imorgon istället. Jag somnar snart...
Ciao

tisdag 16 juni 2009

16 Juni 2009.


Hallå

Sitter hos Maryette nu och har precis varit i bastun, skönt med tanke på att jag har haft så kallt ikv! Nåja, ikväll har vi varit till bashusparken på öspels kickoff. Hade några tävlingar och sen var det i princip slut allt. Folket käkade korv med bröd och Marres grupp vann tävlingarna! 

Tidigare idag har jag jobbat från 7.00-11.00 och sen har jag och Marre hjälpt mamma lite med semlorna. Vi har även hunnit se på lite fotboll och snackat skit med Engelsmännen. Daniel har jag även hunnit mysa lite med. Fint

Imorgon väntar jobbet igen, men nu är det i Bb kiosken, från 10.30-16.30 med Biffen. Kom gärna och hälsa på! Sen blir det träning 17.00 och efter det kanske jag far och ser på IFK matchen.. Hinner ju dock bara se en halvlek eftersom träningen slutar 18.30. 

Äää jag är för trött för att skriva. Vill bara lägga mig under täcket och sova, men jag har ångest idag. Har tänkt helt sjuka tankar.. Sen har dagen inte varit så bra som de tidigare dagarna. Hoppas det känns bättre imorrn bara.

Godnatt

måndag 15 juni 2009

15 Juni 2009.


 världens finaste maryette

Heej

Träningen ikväll gick bra och var mycket rolig! Vi spelade mest men det gillar jag.
Nu håller jag på att äta yoghurt och före det tog jag en lååång dusch.

Imorgon blir det jobb från 7.00-11.00 och sen blir det att titta lite fotboll med Maryette och sen kanske planera midsommar? Har ingen aning om vad vi ska göra eller med vem och sådär..
Ordnar väl sig till slut. 

Vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag känner mig ganska lycklig för första gången på riktigt länge. Min pojkvän är underbar, mina bästa vänner Maryette och Lisa är finast, fotbollen går riktigt bra. Jag kan inte klaga.. Bara lite. Jag har en bit kvar men jag ska kämpa för att nå dit! 
 
Men ni! Lämna aldrig era vänner för att ni skaffar pojkvän. Vännerna består medans pojkvännen kommer och går. Det stämmer. Jag tänker aldrig välja bort mina vänner för kärleken!

Godnatt, vi hörs imorgon!

världens finaste Lisa

15 Juni 2009.


Föresten så vann vi matchen igår mot Häverödal med 7-0!
Målgörare blev: Rosie 3, jag, Hanna S, Tjäder och Mimmi

Vi har 50-7 i målskillnad och ligger fortfarade på första plats. Fint som fan säger jag bara!
Och vad vi äger tjejeeeeer. Helt sjukt! 

15 Juni 2009.


Hallå mina vänner

Idag har jag jobbat 7.00-11.00 och sen har jag även hjälpt mamma lite med semlorna. Hann även träffa Daniel en sväng!
Vad har jag gjort mer då? Jo, vilat 1 h ungefär och sen har jag bara varit i skolan och hängt.

Ikväll har jag öspelsträning från 19.00-21.00 och sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Gud vad skönt! Har varit med Daniel eller någon annan nu varje dag i flera veckor känns det som.

Och imorgon blir det jobb igen 7.00-11.00, sen ska jag nog bara vara med Marre och sen har vi Öspels kick off! Vad nu det innebär får vi se imorgon..

Nu ska jag byta om, vi hörs senare ikväll!
Ciao 

fredag 12 juni 2009

12 Juni 2009.

Tjenare

Sitter i strandnässkola med Maryette. Vi är nyckelflickor.. Dock gör vi inget förutom att äta onyttigt och snacka en massa skit. Men det gillar jag. Vi började kl 22.00 ikväll och får faktiskt sluta 05.00 isället för 07.00. Fint! Då när vi slutar tänkte vi ta en liten promenad för omväxlinghetensskull.

Annars då? Har varit en rätt stressad vecka. Har jobbat 3 dagar och bara "latat" mig i två dagar. Har tränat varje dag nu så min kropp är rätt slut, men imorgon har jag "träningsfridag". Jag tänker inte springa och så, men sittups och armhävningar kan man alltid göra. Och morgondagens planer är att först sova ut hos Maryette, sen om det är vackert väder så ska vi sola, om inte så kanske vi far in till stan, chillar eller nåt annat bara. Klockan 15.00 åker vi och kollar på Daniels & Rezgars match och sen 16.30 åker vi och kollar på ÅUs match, och sen stannar vi kvar på WHA och kollar på Alandia Cup invigningen, och sen blir det jobb till kl 22.00. Fullt upp imorgon alltså! Men på söndag är jag ledig för då har vi bortamach. Möter Häverödahl.. Men mer om den matchen kommer imorgon!

Nu ligger Marre och vilar. Vad fin hon är. Ikväll har det varit en liten upp och ner kväll. Jag har skrattat och gråtit, men världens bästa Maryette har tagit hand om mig. Jag älskar att ha henne som bästis, det betyder i princip allt för mig. Jag vet också att hon och jag allid kommer att vara vänner, ingenting kommer någonsin att kunna sära på oss. Jag är så glad att jag har dig (!!) Du och jag sen mååånga år tillbaka. Det är bara att kolla på gamla foton så ser vi hur roligt vi har/haft tillsammans. Mohhaha

Men sen får jag ju inte glömma bort mina andra vänner! Lisa, Johanna, Sandra, Amanda, Elin, IFK damerna + så många fler. Ni är guldvärda och fina på alla sätt och vis. Jag älskar eeeeer!
Fan vad jag är kärleksfull idag.. Men jag känner mig ganska lycklig.
1. Jag har en underbar pojkvän!
2. Mina vänner är finast!
3. Fotboll är bäst!
 
        Máre & Djou  <3

12 Juni 2009.

Heej

Dålig uppdatering igen, jag vet. Och jag ber om ursäkt för det. Har helt enkelt inte haft tid!
Igår jobbade jag hela dagen, sen var jag på träning, sen kollade jag på Johannas korpmatch och sen var jag med Daniel. Johannas lag vann 5-1 för er som inte visste. 

Och idag har jag jobbat från 9.00-15.30 och 17.30-18.30 har jag träning och sen blir det jobb IGEN 22.00-07.00! Yes.. Du läste rätt. Nåja, får iaf jobba med Karring så det känns bättre! Plus att hon och jag kan hitta på mycket skoj när vi är trötta! ;)

Och imorgon jobbar jag igen.. Fast då är jag ledig på dagen. Jobbar 18.00-22.00 ist. På dagen tänker jag fara och kolla på Daniels match och sen bara chilla. Säkert umgås med Karring? Det vill jag iaf!

Nu ska jag vila en liten stund, sen träning! Vi hörs när vi hörs.. 
Ciao

onsdag 10 juni 2009

10 Juni 2009.


Hallå

Jag har kallt! Kom just ur duschen och före det var jag på träning. Ubbe var borta så vi hade Benko idag igen och fy tusan vad han är rolig. Haha

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Skulle vilja vara med Daniel med tanke på att jag inte var med honom igår och jag vet inte om vi hinner träffas imorgon? Ääh, jag saknar honom. Han är SÅ fin. 
Annars drar jag till BB med Marre och ser på korp! Hon är ju också fin så.

Brrr.. Imorgon ska jag jobba jobba jobbaaaa. Och sen blir det träning. Och på fredag har jag typ fullt upp, hoho.. Jag kommer vara trött flicka på lördag!
Ciao

10 Juni 2009.

Det är ingen bra dag idag.
Jag ställde mig på vågen i morse och insåg att jag har gått upp nästan två kilo. Och jag fattar inte hur! Jag har inte ändrat på mina matvanor.. eller?! 
Blev iaf skitförbannad och vill inte äta nåt mer idag. Min mage ser gravid ut efter medicinen och att vädret är dåligt gör ju saken bara värre.

Jävla skit. Hade hoppats att de här dagarna skulle vara över snart!

tisdag 9 juni 2009

9 Juni 2009.

Hej

Hur kommer det sig att allt känns fel och konstigt just nu? Håller jag på och får en ångestattack eller vad? Jag vill inte känna såhär. Hatar den här känslan.

Hade iaf öspelsträning ikväll och den var rolig och gick bra. Sen var jag med bästa Maryette och vi var och kollade på korp, sen blev det bara chill resten av kvällen.

Nu ska jag sova för jag ska kanske jobba imorgon. Annars tänker jag ligga i sängen och strejka för allt! Är på sånt humör nu så :(
Jävla skit

Godnatt

9 Juni 2009.

Finaste vännen man kan ha!


Hallå

Nu har jag möblerat om i rummet och det blev väldigt fint. Kanske ska fixa lite till, får se lite. Och så har jag sett på hipp hipp hora och läst min hemska bok. Men den är väldigt bra. Hipp hipp hora suger däremot men på samma gång är den väldigt hemsk..

Nåja, ligger bara i sängen och chillar och tänker göra det nån timme till kanske. Har det så skönt.. 
Men under all tid som jag ha legat i sängen har jag hunnit fundera en massa och jag vill bara säga till Maryette:
" Det finns ingen bättre än dig och jag hoppas att du vet om det. Även fast vi inte umgås varje dag så kommer du alltid att ha den största platsen i mitt hjärta och jag älskar dig så otroligt mycket. För mig kommer du alltid att vara nummer 1 och vi två ska alltid vara bästa vänner. Du har fått mig att se på livet från en annan vinkel och jag vet inte riktigt vad jag ska skulle göra utan dig. När du var i Spanien i en vecka kunde jag inte sluta tänka på dig. Du är för bra för att vara sann och jag är så otroligt tacksam över att ha dig. Jag vill aldrig någonsin förlora dig och jag tänker inte göra det. Nu är det sommar 2009 och det är vår sommar, det är dig jag vill dela allt skratt och alla tårar med. Bästa bästa Tette! "

Nothing will tear us apart. 

9 Juni 2009.

1 Månad och 1 vecka idag
med världens underbaraste kille. 


Som ni kanske vet så har det varit Daniel och jag lite från och till och det har varit ganska mycket strul och sådär. Men från den 2 maj har allting varit perfekt och det finns inte ord för hur mycket jag tycker om honom. Jag hoppas mina vänner är glada för min skull för jag känner mig faktiskt lycklig just nu! 

Puss finis

9 Juni 2009.

Godmorgon

Vaknade för en liten stund sen men har redan hunnit käka frukost. Idag tänker jag bara gå runt i pyjamas och fixa i rummet och ligga i sängen och ha det skönt. Vädret är inte det bästa nej.. Regnar och är allmänt ruskigt. 
Har Öspelsträning kl 18.00 i Markusböle och efter det kanske jag far och tittar på Daniels korpmatch! Beror på om vädret tillåter.

Nu tänker jag chilla vidare. Fy fan vad skönt! 
ciao

måndag 8 juni 2009

8 Juni 2009.

Heej

Träningen ikväll gick rätt åt skogen. Allt var bara fel och ingenting funkade. Imorgon har vi Öspelsträning och jag hoppas fan att den går bättre! Självförtroendet försvinner ju helt efter sådana här träningar..

Men efter träningen körde jag ett styrkepass, duschade, käkade och nu sitter jag här. Är helt seg i kroppen. Vill att Daniel ska ringa nu och säga att vi ska mysa, behöver kärlek, behöver Daniel. 

Imorgon om det är fint väder ska jag bara steka, annars hade jag tänkt fixa lite i rummet. Hoppas hoppas det är fint väder. Vill bli brun! Nu är Daniel brunare än mig.. Fusk

Ääh men what, det här leder inte till något vettigt så nu går jag. Ha en trevlig kväll!

8 Juni 2009.


Hallå

Jag blir galen. Hade precis skrivit ett låångt blogginlägg så försvann allt. Nåja, nu tänker jag kortfatta mig om vad jag har gjort de senaste dagarna.


I lördags hade vi ju som sagt match och vi vann 10-0. Sen på kvällen var det fest hos Jenny och vi hade det vääldigt trevligt må jag säga. Kom hem vid halv 2 tiden och så sov Lisa över. Blev inte mycket att sova eftersom Lisa är som en virvelvind. Haha

Igår var det söndag och jag, mamma, pappa och Lisa for ut på sjön. Det var svinkallt så vi var inte så länge. For istället och tittade när Daniel spelade. Samma sak på kvällen, men då hade han korp. Marre kom också med och titta då! :) Sen efter matchen for jag hem till Daniel och myste. Var hemma redan vid 12 tiden för jag var så fruktansvärt trött. 

Och idag har jag och Johanna ställt i ordning till alandia cup. Så det blev jobb från 9.00-13.30 ungefär. 
Och klockan 17.00 har jag träning och sen senare ikväll, kanske vid 21 tiden ska jag vara med Daniel. Det beror helt på hur trög han är på att duscha och käka. Haha gulle :)

Nu ska jag vila lite. Är trött och känner mig svag. Har gått ner 2 kilo till nu så nu har jag sammanlagt gått ner 7 kilo på bara någon vecka. Jag är glad..

Ciao

söndag 7 juni 2009

7 Juni 2009.



10-0, 10-0, 10-0(!!) Hörde ni det? Vi vann 10-0 mot Frösunda och jag gjorde ett mål och blev matchens lirare! Fint säger jag bara. Och fy fan vad vi är bra! Iiiih

lördag 6 juni 2009

6 Juni 2009.


Godmorgon!

Vaknade för ett litet tag sen och har redan röjt upp lite i rummet och ätit frukost.
Är nervös och mår illa. Mår alltid konstigt samma dag vi har match. Och idag spelar vi ju mot Frösunda på WHA! Nervöööööst. 

Efter matchen kommer Lisa att komma hit och så duschar vi och så fixar vi oss, sen blir det lite party hos Jenny i laget. Kommer säkert bli en riktigt bra kväll! :)

Igårkväll/natt hade jag det fint med Daniel. Har saknat honom, men nu har han sommarlov och då ska vi leka vaaaaarje dag. Hihihi finis

NEJ NU SKA JAG TAGGA (!!!!!!) HEJDÅ

6 Juni 2009.

Grattis på födelsedagen vännen! 20 år idag :) 


Hoppas du får en superduper bra dag, tillsammans med oss i laget! 

fredag 5 juni 2009

5 Juni 2009.


O
kej, då var man här igen.
Har varit med Johanna till Indigo, köpt en tunika och ett par shorts, tränat mage och armar och varit i duschen. Kul? Nej fy satan.
Jag håller på att dö av tråkighet. Kan man säga så? Inte vet jag och inte bryr jag mig.

Den här dagen har egentligen inte varit bra. Vill inte vara värsta neggot nu, men igår kände jag mig glad och mådde i princip ganska bra, och det var ju ett jävla bra tag sen så ni kan förstå känslan!
Men idag.. Mina tankar dödar mig. Känner mig yr och mår illa. Och sa jag att jag hade tråkigt?

:(

Måst väl röra på mig snart, eller varför skulle jag behöva det egentligen? Jag skulle lika bra kunna gå och lägga mig under täcket och sova och vakna sen imorrn då vi har match. Hmm. Jag vill träna igen, känns som att det var ett tag sen. Sjukt nog så var det kanske 1 h sen.

HEJDÅ

5 Juni 2009.

Här har ni lite bilder från idag







Marre var så himla fin!

5 Juni 2009.

Hej! 
Vilken lång och "fartfylld" dag det har varit idag. Imorse kl 9.00 åkte jag till treat och pratade med min psykolog. Kände mig mer öppen än vanligt men det gick ändå lite sådär idag.. Direkt när jag kom innanför dörren så frågade hon om jag hade gått ner i vikt. Och ja, det har jag. 5 kilo på bara några veckor, men mig oroar det inte. Och jag tycker själv att man inte ser nån skillnad förutom att brösten har blivit mindre. Nåja, ingenting att haka upp sig på. Jag är iaf överlycklig för att ha gott ner i vikt, men livrädd för att gå upp i vikt igen. Efter en låång diskussion gjorde vi två tester. Kommer inte att berätta via bloggen vad det var för tester men det ena resulterade faktiskt helt okej medans det andra nästan var helt skit.

Sen vid 11 tiden åkte jag till strandnässkola för att mestadels se Maryette och Daniel gå ut grundskolan. Satt med Kecki och avslutningen höll väl på i nästan två timmar. Då gick jag och Marre hem till henne och fotade lite, och så fick hon ett halsband av mig! Och så måste jag ju berätta till er nu medan jag kommer ihåg det. Igår fick jag två presenter av Maryette! En skit cool t-shirt och ett par skor. Kommer att lägga upp bild på det senare för jag var supernöjd. Så tack tack Maryette. T-shirten passar mig perfekt!
Och sen åkte jag hem vid halv 3 tiden för Marre skulle på träning. Har bara legat i soffan och chillat med mamma med datorn i handen. Haha, fyfan vilket liv egentligen! Vill hitta på något men Daniel kommer ju inte hem förrän vid 10 tiden tror jag. Kan han inte skynda sig..

Så.. Det var min dag. Nu ska jag och mamma fara och skjutsa Johanna och hennes gäng till Indigo för klassmiddag. Sen åker jag och mamma till kappahl och kollar lite och sen hem och duscha. Fint.. Hör av er om ni vill!

Ciao

5 Juni 2009.


D
et går så mycket tankar i mitt huvud just.. Vet inte vad jag ska säga eller göra. Känns som att vad jag än gör blir fel för dig och jag räcker inte till någonstans. Vad är felet? Varför finns den där förbannade svartsjukan? 

torsdag 4 juni 2009

Ååh, kan ingen vara snäll och fixa min blogg? Den ser så deprimerad ut. Huj huj
Imorgon måste det ske en förändring! (Om jag har tid..) 

Haha, godnatt igen.
Tror jag sover med syster ikväll!

4 Juni 2009.


Heej
Återigen sämsta uppdateringen men jag har ju som sagt varit i sund och vi har i princip haft fullt upp hela tiden. 
Nåja, nu är jag hemma, sköönt! Men jag har haft det duktigt skönt hos Lisa! Och ikväll har jag tränat och sen har jag varit hos Maryette. Fy fan vad kul att vara med sin bästis igen. :)

Och imorgon ska jag på Marres & Daniels skolavslutning med Kecki. Kommer säkert bli fint!
Sen blir det nog bara chill och sen senare vid 10 tiden kanske jag ska vara med Daniel. Så, om ni har lust att ses imorrn före kl 10 hör av er. 

O
ch på lördag har vi ju match på WHA kl 14.00, det får ni inte missa. Vi möter Frösunda som ligger på tredjeplats och vi ska fan ha 3 poäng med därifrån. Yes!

Men nu ska jag chilla vidare med syster! Vi sitter och äter mockarutor och nu ska jag nog äta lite godis. Hör ni det? Jag äter godis en torsdag! Det är helt sjukt. Men på nåt sätt känns det som att min medicin börjar ge värkan. Jag har inte haft ångest idag (!!!!!!) 

Puss och godnatt alla finisar, speciellt Maryette, Lisa, Daniel och Johanna.
<3>

tisdag 2 juni 2009

2 Juni 2009.

HEJ

Återigen måst jag be om ursäkt för dålig uppdatering, men idag har jag haft fullt upp!
Här är listan över vad jag har gjort

* Cyklat till gymmet
* Cyklat från gymmet
* Cyklat nästan hela vägen till katapult, då jag kom på att jag glömt blommorna = Vänd
* Cyklat en liten bit igen, kommer på att jag glömt plånboken = Vänd
* Cyklat till katapult
* Cyklat till sparhallen från katapult
* Cyklat hem från sparhallen
* Lagat cheescake till Maryette
* Varit på Backeberg med Rezgar
* Varit på WHA med Rezgar och sett på Atletico spelarna
* Varit på IFK - Atletico match som slutade 1-2

Och nu är jag i Sund, där bollen är rund! Nåja, är hos Lisa och stannar här tills på torsdag!
Kommer bli hur trevligt som hellst känner jag. :) 
Och gissa vem som är hemma nu? JO, MARYETTE KARRING! hihi fniss
På torsdag kväll ska jag leka med henne efter träningen, sådeså!

Nu orkar jag inte skriva mer, men ha det så trevligt allihopa!
Godnatt

2 Juni 2009.


Grattis på födelsedagen Pappa! Jag älskar dig bauta mycket.


måndag 1 juni 2009

1 Juni 2009.


Tjo

Alltså jag har verkligen inte gjort någonting vettigt ikväll. Får faktiskt lite ångest nu när jag tänker efter. Jag kunde ju lika bra ha kört ett styrkepass till eller cyklat på motionscykeln , men nej. Jag valde att ligga i sängen med datorn i famnen.. Usch. Imorrn blir det ändring.

Nu tänker jag se på gossip girl och sen sova. Hör ni det? Jag har sommarlov men väljer ändå att gå och lägga mig tidigt. Haha, helt sjukt.

Jag är glad. Marre kommer hem imorgon!
Godnatt

1 Juni 2009.


Gårdagens match kändes som en förlust trots oavgjort.. Hoppas verkligen att alla i laget är taggade till 100 % i nästa match och att vi har en stark trupp då! 

1 Juni 2009.



1 Juni redan och det är inte vilken dag som hellst, nämligen lilla Rezzy blir 17 år idag! Grattis grattis vännen :)

Och sen måst jag ju be om ursäkt för den sämsta uppdateringen, men när det är fint väder orkar jag inte sitta inne framför datorn, så det kommer inlägg då det kommer helt enkelt.
Igår var vi ju iaf bort och spelade match, spela 4-4 mot UIF. Borde ha vunnit, men vårt spel var verkligen inte det bästa, och truppen kändes tunn och folket var inte så taggade. Har match nu på lördag på WHA mot Frösunda, då ska vi ha 3 poäng! Finns inget annat!

Och när vi väl kom hem igår så åkte jag och Lisa direkt på IFK match, och dom vann 1-0 mot Tampere united! Mycket bra! Sen bar det av till Lisa och sova.
Och idag har vi stekt lite och sen varit hos hennes farmor och farfar på middag och sen blev det träning. Fint! Träningen var lite slö så har kört styrka här hemma nu också..

Och imorrn blir det gym, samtal med Arlene, steka om det är vackert väder och sen blir det IFK - ATLETICO MADRID på kvällen med Lisa! Härligt :)
Och sen så händer det en till bra sak imorgon.. MARYETTE KOMMER HEM (!!!!!)
Hoppas hon har tid att ses en stund, för jag har saknat henne massor! 

Gaaaaaah, jag har tråkigt. Skulle vilja vara med Daniel men nope, han är på träning :/ 
Vet inte alls när han och jag ska ha tid för varandra den här veckan eftersom jag drar till Sund imorrnkväll igen. Nåjaa, nu går jag. Vi hörs senare!

Ciao