tisdag 18 augusti 2009

18 Augusti 2009.

Bloggpaus pga personliga skäl.

torsdag 13 augusti 2009

13 Augusti 2009.

Jag
finner
inte
ord

nu framöver kommer det värsta dagarna i mitt liv.

onsdag 12 augusti 2009

12 Augusti 2009.


Hallå

Mitt humör är helt fucked up. Vet inte vad det är med mig. Var så jäkla arg och irriterad på träningen så jag trodde seriöst jag skulle slå någon. Vill inte känna såhär, vet inte vad jag ska göra.

Har iaf duschat och ätit nu. Ska väl snart klä på mig och ringa Daniel och fråga om han vill komma hit. Inatt sover han här, och imorgon ska jag upp tidigt. 8.30 har jag tid hos prev.

Jag har ingenting roligt att berätta, förutom att jag gillar mina vänner och min pojkvän.
Och att min syster har kommit hem från bulgarien, med en hola hola till mig.

ciao

12 Augusti 2009.

Heej

Att sova ensam var verkligen ingen hit. Låg och läste och såg på film men kunde endå inte somna. Vid 2 tiden tänkte jag ringa Daniel och tvinga hit honom men så blev det endå inte.
Vaknade iaf upp skönt och sen åkte jag, Josefine och Samantha in till stan. Köpte skolkalender och så var vi och åt. 
Sen en snabbis till Daniel för att mysa lite och sådär..

Och nu ska jag på träning, så vi hörs senare ikväll.

Ciao

tisdag 11 augusti 2009

11 Augusti 2009.



Känner mig deprimerad. Jag blir ofta det på kvällarna, och speciellt när jag är ensam. Vill inte tänka på att Daniel flyttar om bara några dagar, men det är ju inte så jäkla lätt de heller. Vd jag blir galen. Nu när jag mår som bäst så ska det här hända. Men jag kan inte skylla något på Daniel, för det är hans liv, hans val, hans framtid. Vi visste ju båda från tidigare att han skulle flytta nu i höst. Men på nåt sätt så kändes det som att jag skulle kunna ändra hans val. Jag trodde att om jag var tillräckligt snäll, underbar, snygg och kärleksfull så skulle han ändra sig, och stanna kvar här, och vi skulle kunna vara tillsammans i flera år utan nå större problem. Men, jag lyckades inte. På ett sett känns det jävligt jobbigt. Vill ju så gärna ha honom kvar.

Grejen är den att jag vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till. Okej, norrköping är inte långt borta, men bara tanken på att inte kunna ses varje dag gör mig ledsen. Vi träffas ju varje dag nu och har haft det så förbannat bra de senaste månaderna. Ska allt ta slut nu? Ska allt bara försvinna? Det vi en gång kämpade för. Jag är seriöst livrädd för att du ska lämna mig. Det är du Daniel som har fått mig till en lyckligare person. Du har stöttat mig och verkligen försökt få mig att må bra, och du har lyckats. Visst har jag mina dagar som är rätt åt helvete, men det kan du inte göra något åt. Det är inte ditt fel. 

Jag vill bara säga dig ett par saker Daniel..
Du får tycka att det låter helt stört och du kanske inte tror på mig heller, men snälla, bara lyssna nu och försök att tro på mig. 
För mig är du inte bara min pojkvän, du är även min bästa vän, du är luften jag andas och du ger mig viljan att stiga upp på mornarna och ta tag i mitt liv. Jag har gillat dig enda sen lågstadiet. Jag tyckte du var så söt och snäll men vågade aldrig riktigt berättade det till dig. 
Sen vet jag inte riktigt vad som hände, men mitt i allt när jag gick i 7an (?) började vi dejta. Något år senare höll vi fortfarande på, var ihop, gjorde slut, var ihop, gjorde slut. Mycket pga mig! Jag har varit kär i dig även fast jag har varit med Ali. Du fanns i mina tankar dag som natt då, endå var det nånting som gjorde att jag valde Ali. Dumt nog. Jag vet inte riktigt vad det är jag försöker säga, kanske det att det är meningen att det ska vara vi två, vi känner varandra så pass bra och har varit kära i varandra i några år nu. Jag älskar dig så innerligt mycket, det är helt sjukt mycket alltså. På riktigt. Du är den bästa killen jag någonsin har träffat. Så underbar, fin, omtänksam, glad, positiv, så snygg. Du har allt jag kan önska mig. Mina vänner håller också med om det, "hur kan man vara så snäll och omtänksam som han?" "Han ser riktigt bra ut, du ska vara glad att du har han". Jodu, fruktansvärt glad är jag. 

Jag vet inte vad det är med mig. Jag hoppas bara att vi fortfarande kommer att vara tillsammans även efter flytten. Jag behöver dig, varje dag. Så snälla, stanna hos mig. Sa jag att du är bäst? Om inte så säger jag det nu. Du är bäst. Finast. Vackrast. Jag älskar dig Daniel. Låt det aldrig ta slut..

11 Augusti 2009.


Heej

Igårkväll kom Daniel till mig och sov. Vi hade det både jätte mysigt och jätte ledsamt. Tanken på att han flyttar om 3 dagar finns där inom mig hela tiden.

Sen idag har jag varit på stan med Josefine. Vi hade skitroligt! Speciellt på Magique, haha fy satan vad jag garva åt henne när hon gick runt med resväskan och lekte att det var sin skolväska. Ojoj. Jag åkte in till stan mesta dels för att jag skulle köpa en skolkalender och lite pennor. Jag kom hem med ett nagellack. Jag glömde visst bort det andra när jag träffade på några IFK spelare. (Döda mig inte Daniel)

Sen åkte jag till Daniel och myste med han och André. Det var roligt! Jag somnade. Haha
Sen hem och käka och på träning.

Nu är jag nyduschad och har precis ätit gröt och nektariner. Ska klä på mig nu och fara ut och träffa Josefine och Samantha. Sen kommer Daniel kanske hit och sover, beror på om jag orkar. Han är ju verkligen såå jobbig. Not
Han är fin
Och min

Vi hörs senare förhoppningsvi! Btw, på tal om nåt helt annat, så har jag börjat läsa "Mias hemlighet". Grymt bra bok! 

Ciao

måndag 10 augusti 2009

10 Augusti 2009.


Hej

Igår var det nog den värsta dagen på ett bra tag. Tänker inte gå mer in på det.


Fick iaf sova med Marre i lekstugan inatt, det var roligt. Vi cyklade till select och nåjsade med Kasper som jobbar där.

Idag har vi varit in till stan och kikat lite, och sen cyklade vi till Lilla holmen. Samantha joinade oss efter ett tag. Blev lite dirty snack som alltid. Hähä, men kul var det.

N
u har jag precis kommit ur duschen. Skööönt! Före det var jag och tittade när DUV spöade skiten ur IFK herrarna. Det var roligt! Haha! Och före det var jag på träning, den var också rolig och gick bra.

Håller på och hungrar ihjäl nu, så ska ta och laga lite gröt till mig och sen blir det nog att kika på film eller läsa. Skulle vilja mysa med Daniel också, får se om han orkar.

Ciao
finis. v

söndag 9 augusti 2009

9 Augusti 2009.


Tjaa

Här är man taggad som fan! Sitter och lyssnar på pepp musik och ska snart käka lite. Sen bär det av mot Markusböle föratt spöa Norrskedika! 
Marie (vår målvakt) är fortfarande sjuk, så idag ska mamma Nela stå i mål! Tror nog det kommer gå bra endå! 

Ååååh nu börjar jag bli nervös. Jag vill göra mål! Jag vill vinna! Inte en chans att jag åker därifrån idag utan 3 poäng!

KOM IGEN NU TJEJER

lördag 8 augusti 2009

8 Augusti 2009.

Hallå

Nu ligger jag hemma i min säng och ska se slutet på superbad. Sen blir det att sova!
Men först måst jag ju berätta vad jag har gjort ikväll. Jag, Daniel och Anna cyklade in till stan och köpte glass, och sen cyklade jag och Daniel hem till honom och myste lite. Det var allt! Hahah

Jag är så trött så jag kommer somna till filmen återigen.. Men vänta, bara en sak till innan jag går.
Förlåt alla (speciellt Daniel) för att jag har varit en sån bitch denna vecka och betett mig helt konstigt. Jag vet inte riktigt vad det är. Men jag har två funderingar.. 
1 - Pga den nya medicinen, humöret kan vara sämre det första veckorna.
2 - Daniel flyttar om 6 dagar. 

Det skrämmer mig. Och nu lipar jag. Igen. Sådär kommer det mittiallt. Så fort jag blir att tänka på att vi kommer vara ifrån varandra börjar jag gråta. Det känns så jävla fel alltihopa. Jag vill inte vara utan Daniel. Jag kommer inte klara det. 

JAG HATAR DEN HÄR TANKEN!! JAG VILL INTE VARA IFRÅN MIN POJKVÄN!!
Det är pga av Daniel som jag har börjat må bättre, och vad kommer att hända nu? Kommer all min ångest och mina dåliga dagar att öka nu? Jag är livrädd. Kan någon vara snäll och.. förstå mig? ge mig tips på hur man överlever utan sin kärlek? 

8 Augusti 2009.


Tjabba ´

Nu har jag ätit gröt och torra skorpor. Det satt faktiskt fint! Vinst med Åu blev det också, 3-2 efter att ha legat under 0-2. Nåja, ingen speltid för mig men mig kvittar det.
Imorgon möter vi Norrskedika och jag åker inte hem från Markusböle utan 3 poäng! Jag vill vinna så jävla hårt!

Sen imorgonkväll blir det IFK match, spana in Mate lite, fint fint. Sorry Daniel :)
Sen vet jag inte riktigt.. På måndag måst jag iaf in till stan på morgonen och göra lite ärender, sen blir det väl att steka. Fint

Ikväll då? Får se om jag orkar dra ut nåt, isf till Daniel för att mysa en stund. Men ska vara hemma i tid, för jag behöver all sömn jag kan få tills imorrn. Kommer antaligen vara apa varmt ute också.

Nåja, vi hörs senare. Ciao

8 Augusti 2009.


Hallå

Igårkväll efter åu träningen åkte mamma, pappa, jag och Marre till dinos och käkade. Blev hamburgare för våran del, satt mycket fint! Sen vid 10 tiden cyklade vi hem föratt vi hade så kallt. Chillade hemma en stund och ringde och storlipa till Lisa, men skönt var det efteråt! Sen cyklade jag iväg till Daniel. Mycket mys blev det! Sånt gillar jag

Nu ska jag äta lite och sen dra till Bengtsböle för att värma åu bänken tsm med Karring! Hah

Senare ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Cykla kanske? Det är gött det. Måste iaf ladda inför viktigt match som vi har imorgon! Kl 15.00 i Markusböle, BE THERE

Ciao

fredag 7 augusti 2009

7 Augusti 2009.


Ena sekunden kan man vara hur lycklig som hellst och allt känns så jäkla bra,
men i den andra sekunden försvinner allt och alla problem är åter tillbaka.

7 dagar kvar. Jag är rädd att jag inte ska klara mig. 
Jag älskar dig av hela min kropp och själ. Jag vill spendera mitt liv med dig.
Du är min andra halva, min själsfrände. Vad vore jag utan dig? 
Tanken på att inte kunna träffas varje dag skrämmer mig något vettlöst.

Du är min bästavän, med dig kan jag prata om allt och du dömer mig inte för någonting.
Du älskar mig för den jag är och det känns bara så underbart.
Men du förstår inte hur tomt och värdelöst allt kommer att kännas utan dig.

Du är det bästa som finns Daniel Boman. Jag vill aldrig någonsin förlora dig.
Har jag dig, har jag allt. 

7 Augusti 2009.

Godmorgon

Sitter och ser på "Superbad" just nu, men ska så småningom stiga upp och klä på mig. Idag blir det stranden igen eftersom vädret tillåter det. Kommer hem vid halv 4 kanske, då blir det träning.

Vi hörs senare! Ha en bra dag
ciao

torsdag 6 augusti 2009

6 Augusti 2009.


Hallå

Nu är jag hemma i min sköna säng, dock ensam. Men imorgon ska jag nog sova med Daniel.
Har varit med Anna och Josefine ikväll. Satt först på tombos och hängde lite, sen cyklade vi till Josefine och tittade på gamla foton och filmer på oss. Vad vi har skrattat! Herregud hur man har sett ut och betett sig. Fjortis varning alltså, ojoj.

Imorgon blir det ju stek, sen är det träning och sen käk som jag tidigare berättade.

Jag vet inte riktigt om jag har nåt vettigt att säga, förutom att:
1. IFK dam är bäst, absolut bäst. Jag bara älskar er.
2. Jag har underbara vänner
3. Min pojkvän är världens bästa och finaste.

Nu ska jag se på någon film och sen kanske läsa lite ur "Mias Hemlighet". Det är alltså fortsättningen på Gömda och Asyl.
Ciao

6 Augusti 2009.

Klingan och jag hade det underbart i måndags då vi badade i Lövvik!


Nu måste jag klä på mig, sen ska jag cykla iväg. Vi hörs senare ikväll! Ciao

6 Augusti 2009.


Heej

Det här har jag sysslat med de senaste dagarna:
- Varit på stranden med fint folk
- Tränat
- Sett på korp
- Cyklat runt överallt

Typ det. Haha, men roligt har jag haft. Så nu vet ni varför jag är den sämsta bloggaren.. Jag steker liksom! 

Men nu till en helt annan sak. Imorse när jag vaknade upp med världens finaste pojkvän, så visade det sig att min älskade pappa hade köpt en cykel till mig. Tack Daddy! Jag älskar den! Nu kan jag äntligen cykla utan att få skavsår i röven. Fint!

Nu ska jag äta och sen slappa lite. Ikväll ska jag ut och cykla!

tisdag 4 augusti 2009

4 Augusti 2009.


Hallå

Äntligen är jag hemma i min sköna säng. Har saknat den lite faktiskt. Nåja, såhär har min dag sett ut i princip:

- Vaknade upp i finaste Lövik med Lisa, såg på film, åt frukost, solade och badade
- Åkte in till stan med Lisa
- Gick till lilla holmen och solade och badade med Lisa, Karring och Melli
- Träning 19-20
- Simmat och skrattat ihjäl mig med Josefine, Samantha och Anna, även lite Kim, Smith och Svensken
- Gosat med världens finaste pojkvän. Aah vad jag älskar dig Daniel.

Nu ska jag fortsätta att se på hangover och sen ska jag sova. Imorgon blir det stranden!
Föresten så tog jag och Lisa en massa fina bilder, kan hända att ni få se någon enstaka. Mohaha
ciao

4 Augusti 2009.

Heej

Kom just hem från träningen. Gick skit. Nu ska jag vara med Josefine, Anna och Samantha. Kanske Daniel kommer hit ikväll och sover, får se lite. Mår inte så bra just nu, men hoppas det känns bättre sen.

ciao

måndag 3 augusti 2009

3 Juli 2009.


Heej

Har varit på stranden idag med en massa people. Jävligt roligt var det att umgås med Josefine, Samantha och Anna igen. Har saknat er massor! 

Nu blir det träning tsm med åu och sen åker jag till Sund. Behöver Lisa  just nu. Allt känns fel och konstigt, men mer om det senare kanske.
ciao

söndag 2 augusti 2009

2 Augusti 2009.


Jag skulle kunna sitta här resten av kvällen och skriva om hur underbar, fin, omtänksam och allt de där du är, men jag tror det räcker med att jag säger att jag älskar dig av hela mitt hjärta.

3 månader idag, v
(eller egentligen 2 år ^)

2 Augusti 2009.


Heej

Åh vad skönt det är att bara ligga i sängen och dega. Orkar verkligen inte göra någonting ikväll! Men ja, vi spelade inte så jäkla bra idag, men 3 nya poäng blev det mot Upplans Ekeby och vi vann 3-2. Fint!
När vi kom hem blev det att åka direkt till IFK matchen. 0-0 mot HJK, dom borde verkligen ha satt sina chanser. Speciellt Ingves.. Hoho

Nåja, imorgon blir det nog bara att chilla på dagen, kanske stranden om vädret tillåter, annars skulle jag behöva fara till bibban och låna en bok. På kvällen blir det träning tsm ÅU? Och sen åker jag till Lisa och sover i hennes husvagn och badar flytbastu. Kommer bli kul!

Föresten så var jag ju på kalas till Hammarbo igår. Det var så jääkla roligt! Folk var fulla och glada och höll tal och grejer. Sen drog jag till Daniel för att gratta Tina! Aw, hon är så fin. 

Men nu ska jag dega vidare, vi hörs senare. 
ciaaaao

lördag 1 augusti 2009

1 Augisti 2009.


Tjo

Hur är det med er? Med mig är det nog ganska bra idag. Vaknade upp med världens finaste pojkvän och myste och sådär. Sen drog jag till stan med syster och strosade runt bara!

Nu ligger jag i sängen, nyduschad och ser på film. Är vrålhungrig så jag hoppas maten är klar snart. Sen vid 6 tiden kommer Elin och dom efter mig så ska vi fara till Hammarbo på kalas. Svenskens mamma fyller 40 och Ingers bror fyller 40 så det blir stort kalas. Kommer bli kul! Tror dock inte jag blir så länge för jag har bortamatch imorgon och så skulle jag vilja till Daniel en sväng och gratta hans mamma, som fyller 40 imorgon! GRATTIS ALLIHOPA

Nåja, igårkväll var jag ju till Jenny. Det var riktigt trevligt faktiskt! Åkte hem vid halv 11 ungefär och då kom Daniel till mig. Vi såg på film, åt jordgubbar och myste! 

Har ni nåt förslag på vad jag kan ha på mig ikväll? Jag har nämligen ingen aning. Äääh
Vi hörs, ciao