tisdag 29 september 2009

29 September 2009.


Tjabba

Det märks att hösten är här nu. Det blåser, regnar och är förbannat kallt. Fyfan

Och jag har haft huvudvärk hela dagen, men den försvann nog lite efter att jag hade sovit och efter att jag hade varit på gym! Efter gymmet kom Marre hit och slingade håret, tack min vän.
Sen har vi städat syrrans garderob och kollat på idol. Allmänt skön chillkväll med bästis igen!

Nu ska jag dricka lite juice och somna till någon film, borde även läsa lite på engelska orden.
Nåja, vi hörs imorgon! Ciao

29 September 2009.

Tjo

Sitter i skolan och tar det lugnt. Har lektion om 5 min, sen slutar jag kl 3. Mitt huvud håller på och sprängs, borde åka hem och sova lite sen, men får se hur det blir med det. Tänkte åka och gymma och förbränna lite!

Sen ikväll ska jag umgås med Marre, det blir bra det. Slinga håret och bara ta det lugnt. Sånt gillar vi!
Vi hörs senare, ciao

måndag 28 september 2009

28 September 2009.


Heej

Efter att min dag hade varit helt jävla värdelös så åkte jag till gymmet med Marre och pumpade! Skönt som attan att förbränna helgens onyttigheter, och helt jäkla underbart att få umgås med henne igen! Nu känns det som att en bomb har lättat från mitt hjärta. Tack Marre, måste börja umgås mer igen!

Vad har jag gjort mer ikväll då? Städat träningsskåpet, duschat, fixat naglarna, sett på idol, inte så mycket mer nej. Och jag har också en favorit, samma som Marre också! Eddie. Han är nog nice han!

Och imorrn är det tisdag, det blir skola från 9.45-16.05. Sen nångång ska Josefine slinga mitt hår! Äntligen, mitt hår är liksom ugly nu.

Och om ni läser Marres blogg så ska ni veta att det inte är sant det som står där.. Haha, eller kanske så är det faktiskt så att jag är ganska äcklig av mig i verkligheten. Who knows? Mohaha

Föresten, vill ni veta nånting nice? Jag fick B3 i etikprovet. Ett enda jävla fel! Woooh. Jag äger.
Nu ska jag se på film, tänka på min man och sen sova. Vi hörs

28 September 2009.

Idag är en sån där dag då allt bara är åt helvete. Likaså igår på matchen. Jag kunde inte fokusera på matchen, de dåliga tankarna dök upp i huvudet hela tiden och jag höll på och fick nåt fel. Jag grät, grät och återigen grät.
Samma sak idag. Jag är så förbannat orolig och skulle vilja snacka med någon, men jag kan inte. Och ärligt talat så är jag inte säker på att någon skulle orka lyssna.

Mina sämre perioder håller på att komma tillbaka och jag är livrädd. Jag vill inte må såhär pass dåligt, för jag har ingen orsak till det.
Och det är som att allt bara poppar upp i mitt huvud just nu, och jag klarar inte av det.

Jag försöker verkligen att tänka positivt, men det är som att jag skulle ha förlorat all min kraft och på nåt sätt min andra halva..

lördag 26 september 2009

26 September 2009.



Hallå

Dålig blogg dag. Här är iaf saker jag gjort!
- Varit på stan
- Sett på P 18s match med Lisa, Julia, Carro och Anna
- Varit ut och gått med Lisa
- Sovit och sett på film
- VAXAT benen och badad bastu

Det där med att vaxa benen.. Jag fördrar inte det. Det gör ont, och det hjälper ingenting. Haha
Jag är fortfarande lika hårig om inte hårigare. Ojoj

Imorrn blir det bortamatch mot Riala. Luktar vinst. Nåja, hörs mer på måndag! För vi kommer hem med den sena färjan imorgon.. Inte bra.

Godnatt

fredag 25 september 2009

26 September 2009.

Godmorgon



Jag har redan legat vaken i en halvtimme om inte mer. Känner mig piggare än vanligt faktiskt! Det är ju bra. Och idag är en bra dag, jag ska vara med Lisa och Julia senare.

Och just nu ligger jag och ser på never break down och dreglar lite. Det är väl tillåtet? Haha. Sen blir det en god frukost. Det förtjänar jag idag.

Hörs sen igen

25 September 2009.

Jag orkar seriöst inte mer! Fattar DU inte hur mycket du skadar vår familj och dig själv? Inser du inte att du har fel och borde få hjälp? Jag klarar inte av att ha det såhär. All min energi sugs ut pga Dig! Varje dag går jag runt och oroar mig för just det här. När ska det ta slut? Det är för fan inte jag som ska vara Din mamma. Du är min mamma. Det är du som har problem. Du måste skärpa dig, för jag orkar inte mer.

Ikväll gick du över gränsen. Jag är så jävla besviken och arg att jag inte vet vad.
Fy satan!

25 September 2009.



Tjoo

Allt känns mycket bättre just nu. Har tränat och tagit en lång varm dusch. Det satt fint hörni!
Nu sitter jag och väntar på att Fello och Jojje ska komma hit så vi kan ha lite fredagsmys. Kolla idol, snacka skit och käka gott. Sounds good!

Och vet ni vad som är bra? Om 6 dagar får jag träffa älskling. Tror ni jag längtar? Haha, dum fråga. Och nästa fredag har vi varit tillsammans i hela fem månader. Gulligt va? Fast egentligen firar vi nog snart två år tsm! Hah, de ni suckers.

Jag sitter bara och skrattar här för mig själv. För du är så jävla töntig och jag stör mig så mycket på dig. Men det är bara roligt! Ojoj, jag är glad att jag har en pojkvän, vänner, familj och ett liv. Vilket inte du verkar ha?
Hahah

Återkommer senare. Ciao

25 September 2009.

Hallå

Idag är det ingen bra dag heller. Jag vet inte alls vad det är med mig men jag känner mig helt nere. Vill att klockan ska gå lite snabbare så Fello & Jojje kommer hit och har en myskväll med mig. Jag behöver det.

Föresten så bakade jag mockarutor idag efter skolan. Jag är sämst på att baka, men vi får hoppas att dom smakar bra.

Har inte så mycket att säga just nu förutom att jag måste träna snart, annars kommer min hjärna att ploppa ur mitt huvud med så mycket cp tankar jag har i den. Fint. Nä.

Imorgon kommer iaf Lisa hit och sover över. Det ser jag framemot. Och på söndag får jag spela fotboll. Great

torsdag 24 september 2009

24 September 2009.


Jag vet inte alls jag. Det känns bara så fel nu och jag vet inte riktigt vad det beror på. Mina dåliga tankar börjar ta över igen och grejen är den att det inte änns skrämmer mig. Inte mer. Dom får komma tillbaka. Dom kanske gör så att jag kommer tillbaka i mina vanor. 
Skulle behöva det.

Och jag tycker inte änns att det här låter idiotiskt. Men det gör det.

24 September 2009.

Tjabba


Har precis just skrivit etik provet och det kändes som att det gick riktigt bra faktiskt! Sen får vi väl se hur det gick när man får ut det..

Well well, ska snart dra till svarta katten på lunch med Fello och Jojje. Tacopaj står visst på menyn. Mums.
Jag gillar de där brudarna jag.

Slutar vid halv 3 och då måst jag hem och göra IKT uppgifterna. Har redan börjat så det är nog ingen panik med det. Sen blir det träning och efter det chill om ingen vill leka med mig. Känns som att det var 400 år sen jag var med Maryette, och 100 år sen jag var med Josefine och Samantha. Inte bra.

Föresten så vill jag ha helg. För jag ska ha kul. Och på söndag har vi sista matchen i serien. DET kommer bli nice! Ser verklien framemot lite spel nu eftersom jag har varit skadad. Weey


Vi hörs senare. Ciao

onsdag 23 september 2009

23 September 2009.



Hejsan

Jag är ledsen, men jag hinner/orkar verkligen inte fixa på min layout just nu. Jag skjuter fram det till i helgen om det är okej!
Har precis sett klart på idol, före det pluggade jag lite och umgicks med mamma bara.

Imorgon är det skola 8.00-14.30 och sen ska jag göra IKT uppgifterna och sen fara på träning. Efter träningen tänker jag bara ta det lugnt eller vara med någon polare. Hatar att sitta inne själv och inte göra någonting, nog för att det inte händer så ofta precis. Men om någon vill umgås imorrn, hör av er!

Nu ska jag se på någon film och sen sova. Min motivation är som bortblåst, orkar inte plugga mer nu. Vi får helt enkelt hålla tummarna och hoppas på det bästa. Vi hörs imorgon.

Ciao

23 September 2009.

Tjabba

Har precis just kommit hem från skolan och ska snart se på film och sen plugga på prov. 17.15 är det träning och efter det blir det också provläsning.

Som ni ser har jag ändrat min layout men den ska fixas mer ikväll. Är inte previs nöjd så att. Jag är så omotiverad just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska ha för bilder.. Men ska försöka att tänka på saken.

Vi hörs efter träningen, ciao.

tisdag 22 september 2009

22 September 2009.

Tjabba


Har precis lagt mig i min sköna säng, känns dock ensamt och tråkigt eftersom inte Daniel är här. Nåja, sånt man får ta just nu.

Ikväll har jag som sagt varit på middag till Elin. Det var riktigt gott och trevligt måst jag säga! Flera sådana dagar vännen.

Imorrn blir det skola 8.00-14.00 och sen ska jag hem och plugga på etiken och sen blir det träning. Kul!

Ska försöka sova nu, men min mage värker lite.. Känns som att jag har ätit 100 ostskivor ikväll. Haha

Vi hörs imorgon, ciao

22 September 2009.


Hallå

Gick från 12.00-15.30 idag. Skönt! Sen hem och göra engelskan, kolla klart på Hannah Montana, cykla 10 km och nu har jag precis just duschat.

Ska cykla iväg till Elin nu, för kl 18.00 är det middag där som gäller! Fint!
Var hundra år sedan jag var med Elin så det ska bli skoj. Tar även med etikböckerna eftersom jag har prov om två dagar.. Bööh

Hörs mer ikväll! Ciao

måndag 21 september 2009

21 September 2009.



Hallå där


Har tränat ikväll för första gången på åtta dagars vila. Det var så jäkla skönt och roligt att jag inte vet vad! Knät värkte bara en gång men gick över nästan direkt. Lovely

Imorgon är det skola från 12.00-16.00 ungefär. Sen blir det gym/simning eller bådeock. Måst även plugga på etiken eftersom vi har prov på torsdag!

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer just nu, kanske kommer ett inlägg senare. Annars vill jag bara påminna er om att jag har världens finaste pojkvän.

Ciao

21 September 2009.

Hallå

Jaa! Jag ska ta tag i bloggningen och börja uppdatera oftare och sätta in mer bilder! Låter det som en bra idé? Men förövrigt så laggar bloggen just nu..

Nåja. Min helg spenderades i Norrköping hos älskling och det var bäst. Älskar att vakna upp med honom brevid mig och bara få njuta av sällskapet. Han är såå fin. Resan dit var inte heller så jobbig, umgicks med Malin på rosella och bussen till stockholm så. Sen passade jag även på att göra lite läxor. Very nice.

Imorse när jag vaknade var jag död. Nästan iaf. Jag är astrött och vill bara hem och sova, men jag har bestämt mig för att inte göra det förrän inatt. Jag ska plugga och träna idag! Och umgås med min mamma, för jag behöver henne just nu. Jag mår inte bra idag, och denna dag suger lite. Sa jag det att jag måsta skriva min distansuppgift två ggr? Om inte, det måste jag! Den första försvann liksom.. Bara sådär, POH

Well well. Jag saknar fotbollen. Känns inte så great att vara skadad. Knät värker som mest på natten.. Konstigt. Nog för att vi bara har en match kvar, men jag vill spela den. För jag är lite bollkåt om man säger så.

Aija, ska dra på timme nu. Hörs senare! Cio

torsdag 17 september 2009

18 September 2009.

Hallå

Min blogg strejkar just nu, men jag tänkte bara meddela att jag åker till Daniel idag. Bara sådär. Eftersom jag ändå inte kan spela i helgen så passar jag på att åka!

Och vad jag längtar (!!!) :D :D :D

onsdag 16 september 2009

16 September 2009.


Hallå

Har varit lite off i några dagarna nu så jag får väl ta och be om ursäkt för det.
Men.. 

Saker jag gjorde igår:
- Skola
- Gym
- Lagkväll hos Denise

Saker jag gjort idag:
- Skola
- Sovit
- Simmat 1 km

Imorgon börjar jag tolv vilken menas: Sovmorgon! Skönt. Så imorrn blir det skola, stan en sväng och sen ska jag upp på träningen och köra fys. För ingen fotboll denna vecka iaf pga knät. :(

Sen är det väldigt tungt just nu. Har varit utan Daniel nu i 10 dagar och det dröjer ungefär tre veckor innan vi ses igen. Men jag ska försöka att ordna det på bästa sätt. Vill så gärna träffa honom nu.. Fy fan vad jag saknar att mysa, det var evigheter sen sist! Fan 

Men tur är att jag har Fello & Jojje som sprider glädje med sig <3

Nu ska jag äta och plugga, sen måst jag få tag i Daniel!
Ciao 

måndag 14 september 2009

söndag 13 september 2009

13 September 2009.

Hallå

Har varit dålig på att uppdatera idag, men här är iaf vad jag gjort under dagen:

- Sett på Sex and the city the movie
- Varit ut och gått med Rezgar
- Sovit
- Cyklat 15 km + kört fys
- Cyklat runt stan och strandnäs som en galning med Fello, för att söka äpplen som vi skulle palla.
Till slut bestämde vi oss för att ta ifrån min granne. Haha, stora och goda var dom! 

Och imorrn är det skola igen. Egentligen skulle jag bara vilja ligga hemma i min sköna säng, men nope. Iofs så är det bättre i skolan, för då tänker jag inte cp tankar. Så det är ju bra.

Annars den här veckan då? Blir ingen fotboll för mig. Kommer bara att gymma och simma! På söndag har vi match mot Häverödal och då tänker jag vara skadefri. Okej?

Ciao

13 September 2009.


Godmorgon
- Idag är det fyra månader tills jag fyller 18 år


Och nu är vi serievinnare och spelar i div 3 nästa år, vilket är helt jävla fucking amazing! 
Vi har fortfarande två matcher kvar så det blir först att fira efter det. Men vilken känsla det var igår efter matchen! Alla hoppade, skrek, sjöng, drack champange och var allmänt glada. Ååh
Vi har jobbat så jäkla bra det här året och att ha haft Ubbe som tränare har varit bäst. 

Men nog om det för stunden. Lisa kom hit igårkväll/natt och sov över, behövde verkligen henne då. Händer som sagt lite jobbiga saker i mitt liv just nu. Och nu har vi bara legat i sängen och chillat och sådär.
Och senare idag blir det att plugga och sen ikväll ska jag vara med Fello! 

Annars vet jag inte så mycket förutom att den här veckan har varit tuff. Att vara utan sin pojkvän tar mer på krafterna än vad man tror. Daniel är iaf världsbäst och jag älskar honom!

Hörs senare.

fredag 11 september 2009

11 September 2009.


Hallå

Har precis kommit ut ur duschen, och före det var jag på core. Det satt väldigt fint en sån här fredagskväll, kanske man får unna sig en glass då? Eller kanske en cola? Nåja, vi får se.
Imorgon har jag bortamatch mot Frösunda, vinner vi eller spelar lika så stiger vi till division 3. UNDERBART
Hoppas bara att mitt knä håller, men det är väl bara att bita ihop antar jag, för jag vill verkligen spela!

Och snart måste jag börja klä på mig, men jag orkar inte. Haha, ikväll ska jag umgås med Fello och Jojje! Får se lite vad vi hittar på. Idag efter skolan hade vi iaf väldigt roligt, kanske kommer upp bilder senare på vad vi riktigt gjorde. Hahaha, jag dör nu så här i efterhand. NI är great, VI är great

Vill ni ha nå bra låttips föresten? Äh nu får ni det iaf!
Pink - Please don't leave me
Thriving ivory - Angels on the moon (bäst eller?!)
Takida - The things we owe

Vi hörs senare istället, ciao.

torsdag 10 september 2009

11 September 2009.

Hallå

Sitter i skolan och har ikt med Jens. Det suger så fruktansvärt hårt. Det enda han gör är och viftar med händerna och är allmänt störande.

Nåja.

Kunde inte sova inatt, var inte trött och låg och tänkte på en massa sjuka saker. Skulle vilja hitta på något roligt idag efter skolan, men vet dock inte vad. Sen ska jag ju iaf på core, det ser jag framemot. Få förbränna bort lite fettvalkar som man har, det gillar vi. Ehheh

Vi hörs senare. Ciao

10 September 2009.


Hallå

Idag har det väl varit en rätt okej dag. Var på gym imorse och sen blev det skola. Hade bara två lektioner så det var soft. Sen har jag bara tagit det lugnt och nu ikväll var jag till mariebad och simmade 1 km. Det var skönt. Vill verkligen att mitt knä ska bli bra nu.

Imorgon blir det skola från 08.00-13.30 och sen 17.15 ska jag på core. På kvällen ska jag vara med mina finisar Felicia och Johanna. Äntligeen.

Har inte så mycket mer att säga just nu förutom att jag har tänkt på Daniel jätte mycket den här veckan. Det är verkligen skit jobbigt att vara utan någon som man tycker så mycket om. Åå. Jag vill bara ha honom här så jag kan hålla om honom och pussa på honom och säga hur mycket jag älskar honom. Han är verkligen det finaste som finns och jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu, tillsammans med honom. Han är min själsfrände, mitt allt. Han är bääääst.

Nu ska jag fortsätta att se på idol och sen är det sängen som gäller. Hörs imorgon.
Ciao

onsdag 9 september 2009

9 September 2009.


Hallå

Den här veckan har rätt ut sagt varit skit. (Och än är den inte slut.) Jag känner mig så fruktansvärt dålig på alla sätt och vis. Att jag inte kan träna fullt gör ju inte saken bättre precis. Och dumt nog var jag ju med på träningen idag igen.. Så nu blir det att gymma och simma torsdag och fredag. Men på lördag måste det vara bättre, för vi har bortamatch mot Frösunda då och jag vill verkligen spela.

Ska försöka komma ur mina deprissionperioder nu men det är fan inte lätt när ingenting går som man själv vill.

Vi hörs imorgon, godnatt.

måndag 7 september 2009

7 September 2009.

"Hej vännen, jag ville bara säga att jag hoppas knäet blir bättre snart, du är så himla positiv på träningarna! Jag tycker att träningarna blir bra när du är med, för du peppar alla och gör alla övningar ordentligt. Du är jätte duktig, har tänkt messa flera gånger men det har inte blivit av. Du var jätte duktig i helgen också. Hoppas du kan köra fullt snart. Kram"

'You made my day Denise. :)

7 September 2009.


Heej

Idag har det inte varit en bra dag. Jag har ont i låret (troligtvis en lårkaka från matchen igår), mitt knä har blivit värre och jag håller på att bli sjuk. Jag blir förbannad, speciellt på mig själv. Jag borde inte ha varit upp på träningen idag och tränat, men eftersom jag är så satans envis så for jag endå. Och det tog ont så fort jag skulle passa eller skjuta med högern. Jag är så jävla korkad ibland!

Nog om det, vi hoppas på en bättre dag imorgon istället. Går 10.00-15.40, men slutar säkert tidigare som vanligt. Föresten så ska vi på teater på eftermiddagen.

Och imorrn är det ingen träning, så jag tänkte passa på att fara och simma och ha lite gymnastik för mig själv i vattnet. DET är bra för knät och det får jag faktiskt göra. 

Nu har jag just kommit ut ur bastun och ska snart dricka te. Jag tänker inte bli sjuk (!!)
Vi hörs kanske senare ikväll, annars imorgon då jag förhoppningsvis är på bättre humör.
Ciao

söndag 6 september 2009

6 September 2009.


Hallå

Efter mycket om och men så blev matchen flyttad till jomala konstgräs. Det sög ju lite, men inget vi kunde göra åt så. Iaf så vann vi 5-0 och jag gjorde ett mål och blev även matchens lirare. Så det känns skönt. Och mitt knä gjorde nästan inte alls ont så det var ju bra.

Vid sju tiden åkte jag till Fello. Hon, jag och Jojje har legat i sängen och fettat oss och sett på Grey's anatomy. Det var mysigt.

Och imorgon är det skola från 8.00-15.40. Det suger! Och efter skolan ska jag och kolla på ny telefon och sen blir det träning. Får se om jag hittar på något sen eller om jag bara är hemma.

Nu ska jag försöka sova, kommer bli svårt med tanke på att inte Daniel är här. Men det är väl bara att bita ihop antar jag.. Även hur jobbigt det är.

Godnatt

6 September 2009.


Hejsan

Hade tänkt ta och berätta lite om gårdagen. Egentligen gjorde vi inte så mycket.. Åkte till Filip och chillade ett bra tag, sen in till stan för att träffa resten av Daniels kompisar, de visade sig vara vid gnisten så det blev en lång promenad. Fello, Jojje och Emilia joinade också så det var trevligt!
Åkte hem redan vid tio tror jag, då blev det mys och serious snack. Nu kommer det kännas tomt i sängen ett bra tag framöver.. Älskar att vakna på morgonen av att han snusar mig i nacken eller pillar mig i håret. Det är underbart.. Daniel är underbar!

Idag blir det match om knät håller och sen ikväll ska jag ha myskväll med Fello och Jojje. Känner att det är precis vad jag behöver idag. v

Och sen så saknar jag ju Daniel redan. Kommer bli en tuff period nu igen tills jag får träffa honom nästa gång. Allt känns så fruktansvärt fel och konstigt utan honom. Han är min bästa bästa vän och pojkvän och jag älskar honom så jäkla mycket.

Nu ska jag vara glad över att jag har det vänner jag har, den pojkvän jag har och den familj jag har.
ciao

6 September 2009.



IFK dam - Uppsala IF
Wha, kl 15.00
Kom och heja!

lördag 5 september 2009

5 September 2009.


Hallå

Igårkväll åkte jag ju som sagt upp på träningen, vilket var extremt dumt. Jag måsta stiga av efter knappt en halvtimme pga att det värkte så mycket. (Men idag känns det lite bättre, så jo, det blir spel imorgon!)  
Nåja, sen senare på kvällen så kom Fello och Jojje till mig. Vi åt en massa onyttigt och sjöng till teletubbies och kung fu fighting. Efter alla skrattanfall och sådär så cyklade vi in till stan där det var fett med röj. Eller så inte. Hade iaf en hur trevlig kväll som helst tillsammans med dem! 

Vid halv tolv tiden var jag hemma och då kom min älskade Daniel hem till mig. Vad glad jag blev! Då blev det mys och sånt där som vi gillar.

Och idag då? Vaknade vid 11 och då låg vi bara och myste och sen for vi hem till Daniels mamma en stund. Nu har jag precis ätit tacos och snart ska vi väl röra på oss. Får se lite vad vi har tänkt göra ikväll! 

Vi hörs senare.
ciao

fredag 4 september 2009

4 September 2009.

Visst är dom bara för fina?


Hallå


Idag är en bra dag!
Mitt knä känns aningen bättre, så jag ska upp på träningen 17.30 och testa springa.
Sen så har jag varit med mina underbara klasskamrater, Fello och Jojje efter skolan! Vi fikade och gick i affärer. Och fy tusan vad jag garvade inne på magique när Jojje prövade ett par gröna skor! Ojoj, det var lätt dagens bästa.

Efter träningen ikväll ska jag hem och göra mig fräsch eftersom älskling kommer hem vid 23 tiden. Men före det tänkte jag kanske vara med Fello och Jojje igen, dom är så jäkla roliga!

Föresten, på tal om dagens bästa.. Det var inte alls när Jojje prövade de gröna skorna, utan när jag klämde på Fellos mage på timmen så att hon pruttade! Det var bäst! Jag skrattade så mycket så att tårarna rann. Du är toppen bruden!

Nu blir det träning, hejdå!

torsdag 3 september 2009

3 September 2009.


Hejsan

Jag blir galen
mitt knä värker
och jag får inte träna idag

Annars så har den här dagen ändå varit rätt åt helvete.

Men imorgon är det fredag, det menas:
Skola
Träffa min psykolog
Vara med Fello och Jojje
Träna (förhoppningsvis!)
Och så kommer älskling hem

Ska bli underbart att få vara med honom igen. Han är bäst. v

onsdag 2 september 2009

2 September 2009.


4 månader

I det mörkaste nätterna och de mest dystra dagarna, då finns du där för mig och lyser upp som aldrig förr. Bara av att se på dig får hela mig att smälta. Jag kommer så ihåg när vi började dejta för ungefär två år sen. Vi var hemma hos mig första gången och vi hånglade i 3 timmar. Det var underbart, och enda från den dagen har jag älskat dig. Sen så har vi ju inte alltid varit tillsammans, men vi har alltid hållit ihop och "dejtat", men detta måste vara ett tecken på att det alltid ska vara du och jag. För utan dig fungerar jag inte. Du har gjort mig till en så mycket bättre person! Vore det inte för dig så vet jag inte vad jag skulle ha tagit mig till.


Du är allt jag någonsin önskat mig och jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta.
Jag tänker aldrig någonsin lämna dig Daniel. Aldrig.

Du är världens finaste person, glöm aldrig bort det.

2 September 2009.

Hallå

Som ni kanske märkte så kom det inget inlägg senare igår kväll. Jag glömde helt enkelt bort det.
Men men, sånt händer.

Nu sitter jag i datasalen, har precis varit till svarta katten och käkat med Fello, Jojje och Vickan. Vi valde att bojkotta den äckliga skollunchen idag. Tonfisk, uääääh!

Slutar först 15.40 idag och då blir det hem och ta det lugnt, för 16.45 har vi samling inför matchen mot Åu. Sen senare ikväll kommer jag att slinga mitt hår tillsammans med Josefine.

Mer vet jag inte just nu, bara att jag saknar Daniel så otroligt mycket. Känns tomt utan honom.
Ciao

tisdag 1 september 2009

1 September 2009.


Hallå

Idag är det 1 September och jag har blandade känslor över det här med bloggandet. Jag vill fortsätta blogga men endå inte. Det händer så mycket i mitt liv just nu som jag inte riktigt kan dela med mig.

Nåja. Jag kanske inte skriver varje dag och berättar precis allt jag gör och sådär, men börja skriva lite, det ska jag iaf.

Som sagt så är det ju september nudå, det menas att Daniel har flyttat och jag har börjat skolan.
Min klass heter så mycket som nv16 och är helt fantastisk. Jag trivs riktigt bra och har även fått nya kompisar, som jag gillar väldigt mycket.

De första två veckorna utan Daniel var ett jävla helvete, men jag kämpade mig igenom dem och i helgen fick jag äntligen träffa honom. Det var helt perfekt. Nu är jag utan honom igen, men denna gång är det inte lika jobbigt, för på fredag får jag träffa honom igen! Kommer bli underbart. Men sen.. Det kommer bli tufft, men vi kommer klara det här eftersom vi älskar varandra!

Så jo, vad har jag annars att berätta då? Jag har kommit igång med gymmandet igen, så det är jag stolt över. Så idag har jag varit på morgonträning med lusse, haft friluftsdag i skolan, gymmat och snart ska jag på fotbollsträning. Kommer bli roligt.

På tal om fotboll, så leder vi fortfarande serien och det känns riktigt jävla bra. På söndag har vi match mot UIF på WHA, har sett framemot den matchen enda sen vi spelade oavgjort mot dem i maj. Det kommer bli en tuff match, men vi ska ta hem 3 poäng.

Vi hörs senare ikväll, nu ska jag iväg och röra på arslet! 
Ciao