torsdag 31 december 2009

31 December 2009.

Tjoo

Drickan är fixad. Dock inte nyårsplagget! Har ingen aning om vad jag ska ta på mig.. Hur ska detta sluta?!
Hm.. Hoppas Karring har nå bra idéer sen när hon kommer hit. Haha, allt hänger på dig nu min vän.

Har varit och övningskört idag runtom i stan. Gick mycket bra! Dock fick jag ett sms av min mormor sen att vi hade kört med de bakre vindrutetorkarna rätt ut. HAHAH
Ibland är man mer kung än vanligt!

Nåja, har gjort sittups och armhävningar nu och väntar på att bastun ska bli varm. Börjar känna mig hungrig också.. Skippade frukosten imorsen eftersom vi får så god mat här hemma. Oxfilé (!!!) Mumma

Hörs igen senare, tjooo

31 December 2009.


Hallå allihopa

Sista december redan! Detta år har gått väääldigt vääldigt snabbt skulle jag säga. Är det för att man har världens finaste pojkvän och de gulligaste vännerna, som gör så att tiden bara rullar på? Det tror jag.
Igår var ju jag och Daniel som sagt till Sthlm och shoppade. När vi vaknade igår på morgonen var vi dööötrötta, wonder why (!) Haha, nåja. Shopping blev det och jag hittade: 3 tröjor, en skjorta, ett par kängor och två ringar. Rean var ju bara skit så där blev det ingenting förutom en tröja från intersport. Skitsnygg faktiskt!
Däremot så shoppade Daniel en heeeeel del, men det gillas! Dagen var iaf underbar och när vi kom hem såg vi bara på tv och chillade.. Och hade det lite mysigt innan vi somnade, eller jag.. Haha, jag var dötrött, orkade inte  hålla mina ögon öppna.

Vaknade vid 11.30 idag och steg upp och såg på några avsnitt av greys. Ringde Marre i panik och snackade och sen Elin! Sååå tack Elin, du är räddaren i nöden! Hehe

Idag ska jag köra styrka här hemma, packa upp allt jag shoppade igår, försöka hitta en nyårsoutfit och sen ska jag övningsköra en stund. Låter nice va?

Sen någongång kommer Karring hit på middag och så fixar vi väl oss tsm antar jag? Sen ska jag träffa Fello, Jojje och Lisa! Då börjar allt de roliga.. ;)

Tjoooos

tisdag 29 december 2009

29 December 2009.



Hallå

Orkar inte blogga men tänkte bara säga att jag är i Sthlm hela dagen imorrn med älskling. Hör av er på torsdag om ni vill något! Då är det ju föresten... NYÅR!

Godnatt

29 December 2009.

Godmorgon

Ligger och ser på greys nu. Det är sorgligt, så emellanåt kommer det en liten tår. Haha nej inte precis, men nästan. Har redan varit och övningskört och det gick bra. Börjar ju bli kung på det!

Idag har jag tänkt träna och leka med Maryette. Men skulle även vilja vara med min man någongång under dagen. Tack och lov så slipper jag ju sova ensam inatt! Great. Imorrn blir det shopping + mys i Sthlm med mannen i mitt liv. Faaan asså, jag börjar bli romantisk. Niceeee!

Föresten så var man ju lagom trött imorse när man vaknade.. Hade så förbannat roligt för mig själv inatt alltså. Ojoj. Ibland undrar jag vad jag lider av. Nu ska jag tänka på min grymma snygga man.

Tjoos

måndag 28 december 2009

28 December 2009.

Tjoo

Här ligger man i sin säng och svettas och garvar åt allt som Marre och Lisa skriver på msn. Vissa saker är ju inte änns roliga, men eftersom att man är så slirig och trött som jag är så är det väl helt enkelt normalt. Och föresten så är jag inte trött, det var nåt jag bara skrev för att det såg coolt ut. Själv är man ju coolast. Men på tal om cool, hur cool är inte denna bild på mig och Marre?





SUPERCOOL

Bästisar föralltid, right?
I love you girl

Nej nu måste jag sluta blogga, ni blir säkert alldeles yra här så mycket som jag babblar.
Men vad gör det? Det är ju snart nyår. Fnissss. Natti natti

28 December 2009.


Haha

Neeeej alltså. Jag och bloggar går tydligen inte ihop, så nu får ni nöja er med den tråkiga headern. Men sånt är livet! Om ni vet någon eller själva är grymma på att fixa och trixa så får ni gärna säga till. Behöver i princip all hjälp jag kan få för jag är handikappad när det gäller datorer osv.

Aaah. Ikväll ska jag tydligen vara uppe länge. Ska kika på P.s I love you och träna magen. Gillar stenhårt! Alltså träna måste ju seriöst vara det bästa som gud uppfann, inte sant?

Föresten så går nyårsplanerna framåt. Partyhattar, dricka och nice folk är i princip fixat. Men var är festen? Haha

28 December 2009.

Tare lugnt biaaaaaaaatches. Ny header är på gång. (Tror jag)
Heheheh

28 December 2009.

 IM IN LOVE! 



@ H&M


28 December 2009.



Heej

Är inte på blogghumör men måste väl ändå ta och berätta vad jag har gjort ikväll. Inte för att det är nåt speciellt heller, men iaf.  Jag och Karring har mest tagit det lugnt. Hahaha.. Ja, vad mer ska jag säga. Vi kollade igenom mina kläder lite och såg om det fanns något man kunde ha på nyår. Jaa kanske det, men tror nog att jag kommer shoppa nytt på onsdag ändå! Sen fick jag nå ryck och började städa i mina lådor.. Fina örhängen hittade man ju också. Eller så inte =) Bara Marre som förstår där ^^

Nää hörrni guys. Jag hoppas min man kommer hit inatt och sover med mig, annars lär jag drämma mardrömmar för 5800 gången denna månad. Not good.

Morgondagens planer vet ni, om inte, kika igenom förra inlägget. Nu chillbill like always. Tjooos

28 December 2009.


Tjabba

Har just ätit fruktsallad och sitter nu i mitt rum och fryser. Har övningskört två ggr idag och gymmat med Karring. Flitiga Jossan är i gång! Eller så inte..

Ikväll ska jag vara med Marre, får se vad vi hittar på.. Och sen får vi helt enkelt se var jag sover inatt. Tror inte jag är så välkommen i mitt eget hus längre.. Min mamma och jag är ingen bra kombination. Huj

Och imorrn då.. Ska övningsköra kl 12, sen ska jag gymma eller fara ut och springa och sen måste jag boka biljetter eftersom jag och Daniel (?) åker till Sthlm på onsdag och shoppar loss! Kommer inte han med så släpar jag med Klingan oavsett om hon vill eller inte! Heheh.. Sen skulle jag ju vilja mysa med mannen min imorrn, men det beror helt på när han har träning och i hur många timmar. AGRRRRRHG! Skoja =)

Nej det här blir inget vettigt. Nu ska jag ringa Karrilitttto!

28 December 2009.

Hallå

Är allt bra med er? Själv mår man sådär. Har en extrem ångest av något konstigt slag och känner bara hur den här dagen inte kommer att bli bra. Jobbigt.
Sen kunde man ju inte sova inatt heller. Drömde mardrömmar och mådde skit. Har en konstigt värk i magen och mellan benen, och nej jag har inte mensvärk (!)

Ska försöka att bli på bättre humör för vid 15 tiden blir det gym med Marre. Före det ska jag övningsköra, dvs om 45 min.

Föresten, är det någon som vill umgås med mig ikväll? Och låta mig sova över? Känner att jag inte kan sova ensam en natt till. Messa eller ring mig isf!

söndag 27 december 2009

27 December 2009.



Vad det är tråkigt att vara ifrån Daniel.. Och speciellt när man måste sova ensam. Det hatar jaag!
Fyfan vad jag vill att den här dagen ska vara öveeeeer. Vill vara med Daniel. Vill pussas och kramas och berätta för honom hur mycket jag älskar honom.
Åååå vad jag blir lipis nu.

I love you man

27 December 2009.


Visst har jag också varit söt en gång i tiden?
ERKÄNN!




Vissa kanske var tre år när de slutade med tutten, men inte jag..

27 December 2009.



Tjo

Vet ni vad jag har gjort ikväll då? Åkt pulka i gnisten med Jojje och Fello. Det var riktigt nice faktiskt! Och jääävlar vad vi skrek så fort vi åkte ner. Haha! Folk undrade nog vad problemet var.. Men är man höjdrädd och feg så är man.

Nåja, åkte bara en timme men det räckte gott och väl till. Sen kom älskling hit en stund och myste. Det gillas!

Morgondagen ser i princip ut såhär:
- Prev 9.20 (ska sluta med p-piller! wuhu)
- Övningsköra kl 12 & 14
- Löpning  +  gym
- Hett sex med Daniel Boman

Haha. Jag är så jääkla sjuk i huvudet, men jag vet att ni gillar det. Så här är jag som person, öppen och go. Inte sant? Ding ding. Nu ska jag drömma om min snygga man! Natti natt

27 December 2009.



To die for

Barn måste vara det finaste som finns, och alla barn har rätt till ett bra liv och en bra uppfostran. Därför har jag valt att bli fadder! Just nu är det Kurasha 3 år som lockar mest. Hon är så oerhört fin och ser så oskyldig och gullig ut på samma gång.

Jag skulle verkligen göra allt för att barnen skulle må bra och få leva ett kärleksfullt liv. 

27 December 2009.



Tjo

Som vanligt sitter jag i sängen nyduschat och fräsch och kikar på tv samtidigt som jag läser en massa bloggar. Det är livet det, eller vad säger ni?
Dagen har jag spenderat med Sandra! Har varit till stan en sväng och sen var vi ut och sprang. Det var jääkligt skönt! Sen har jag kört extra fys här hemma och tagit en lång varm dusch. Sånt gillar jag :)

Middagen idag kommer att bestå av fruktsallad, men inte klagar man inte! Gott är det ju!
Och ikväll då.. Har ingen aning om vad jag ska göra. Antagligen sitta hemma och se på greys eftersom att jag har fått lånat säsong 5 av bästa Felicia. Hiihih

Och snart är det nyår på tal om nåt helt annat! Har ingen aning vad jag ska ha på mig eller var jag ska vara. Är inne på Nellys hemsida och har hittat två klänningar to die for. Ska klicka hem en av dem tror jag! Hehe

Nää nu drar jag. Vi hörs senare guys! Tjoooos

27 December 2009.


Haallåå

Ligger i sängen och degar, är fruktansvärt trött, men cool som jag är måste man ta tag i arslet någongång och röra på sig. Ska in till stan med Sandra och kolla lite och sen ska vi ut och springa! Lovely (!!!)

Vi hörs senare helt enkelt. Tjoos

lördag 26 december 2009

26 December 2009.



Tjoo

Ligger i sängen nyduschad och ser på tomten är far till alla barnen. Nice nice! Inatt kommer jag och älskling att sova hos honom eftersom att vi ska vara barnvakt åt André. Skönt att slippa min familj ett tag! Kommer verkligen inte överrens med min mamma just nu.. Jävla surkärring. Usch.
Och imorgon tror jag att jag ska vara med Sandra, sen skulle jag vilja träffa Amanda också.. Det är mycket nu! Haha

Nåja, ska fortsätta att dega här, sen måste jag väl klä på mig. Vi hörs kanske senare, annars imorgon! Tjos

26 December 2009.

Sitter i sängen och störtlipar. Det är 26 december, vilket betyder att för fem år sen drabbades thailand av en tsunami och över 225000 människor dog. Det är fruktansvärt ju!

Här kommer iaf lite bilder jag hittade. Overkligt. Hemskt. Kan knappt fatta att detta har hänt!






Tänd ett ljus ikväll för att visa att ni bryr er. <3

26 December 2009.



Godmorgon eller goddag, vilket som

Vaknade vid 12 tiden med världens träningsvärk i rumpan och armarna. Har bara legat och myst i sängen med älskling sen dess. Det finns nog ingenting bättre än det!
Dagens planer blir att kika på "tomten är far till alla barnen", städa garderoben (så vill ni ha kläder hör av er!), och träna! Blir inget gym idag men ska köra ett pass här hemma istället. Går också lika bra!

Igårkväll kom Fello och Jojje hit och vi skulle planera nyår lite noggrannare men det slutade med att de lekte med min nya platt/locktång. Jag tror att Fello valde fel skola.. Frisörlinjen skulle ha passat henne mycket bättre. Haha
Nej nu ska jag inte vara elak. Vid 9 tiden kom Daniel hit och då bestod kvällen i princip bara av mys, men det är väl inget att klaga på? Han är så fin och underbar :)

Nej hörni guys, vi hörs senare. Måste göra sittups nuuu! Tjos

fredag 25 december 2009

25 December 2009.


visste du det här om tjejer?


- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter
- säg att hon är vacker även om hon inte har smink och ser förjävlig ut
- om hon har en ny tröja säg att den är fin
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig
- när hon ler och kollar ner i marken så tycker hon att du är fin
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst
- när hon skickar ett hjärta på sms/msn vill hon prata med dig
- om hon är arg/ledsen håll bara om henne
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- när ni är bland folk, håll henne i handen
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar
- när ni myser med varandra, viska i hennes öra att du älskar henne
- smsa henne ofta och fråga vad hon gör och hur hon mår
- nu när du läser det här så finns det bara en som du tänker på.

25 December 2009.

På onsdag har jag tänkt åka till Sthlm och shoppa tsm med Daniel och kanske Lisa!
Då hoppas jag att jag får hem något av det här:






25 December 2009.


Tjabba

Har just kommit hem från ett skönt gympass tsm med Lisa. Körde igenom benprogrammet så är lagom död nu! Hann även döda magen en stund, det är ju alltid skönt.
Nu ligger vi båda i sängen och ser på the hills. Ska snart ta något litet att äta tror jag..

Ikväll kommer Fello & Jojje hit. Ska planera nyår lite grann och ha julmys. Efter det ska jag vara med min man, och ikväll får jag äntligen sova tsm med honom. Har inte gjort det på två dagar så känner mig jävligt pepp inför en het natt. Inte sant Danne? ;) Heheh

Och föresten, kom på tre saker till jag fick i julklapp! Eltandborste, parfym och platt/locktång. Kiitos paljon.
Tjoos

25 December 2009.


Godmorgon

Ber om ursäkt för inlägget jag skrev igår, men jag hade tagit två sömntabletter och var helt nerdrogad. Nu efteråt känns gårdagen bara pinsam, men jag antar att jag har en ursäkt till allt det där. Måst även passa på att be om ursäkt till Daniel för allt, precis allt. Jag älskar dig över allt annat, jag lovar att allting ska bli bra nu.

Och vill ni veta vad jag fick i julklapp?

- Nya hörlurar till Ipoden
- Ipodhållare som jag kan ha när jag tränar
- Massa pengar
- En tuff svart högkjol
- Grå kofta
- En megafin och stor svart halsduk som jag bara älskar
- Partyväska
- Underkläder
- Godis
- Filippa K muggar
- PRESENTKORT PÅ GINA TRICOT <3
- Ett coolt hjärthalsband
- Svart ram med ett foto på mig och Johanna i
- Lösnaglar + medel till naglarna
- Mascara

Har säkert glömt något men isf får ni reda på det senare. Nu ska jag snart byta om till träningskläder, sen blir det gymmet för mig! Behövs!

Ikväll kanske jag ska träffa Fello och Jojje en sväng, sen får jag iaf sova med min älskling. UNDERBART!

torsdag 24 december 2009

24 December 2009.

Tjo

Jag följde aldrig med mamma och mormor till stan. Stannade hemma och skalade potatisen och satt alla paketen under julgranen istället. Hade även Gösta med mig som sprang omkring bland julklapparna och lekte. Han är så söt. Ibland undrar jag om det finns någon katt som är så cool som min. Tror inte det!

 

Nu ska jag fortsätta att se på film och sen röja lite i rummet. Funderar på om jag skulle ha en svart tubklänning ikväll.. Lite fin vill man ju vara, speciellt när jag ska träffa Daniel sen senare. Kommer bli mysigt <3

24 December 2009.

Hallå

Springturen slutade inte så bra.Kände mot slutet att jag bara blev svagare och svagare och att jag inte skulle palla så mycket mer, så jag sprang hem. Jag hann bara innanför dörren ropandes på mamma, så svimmade jag. Det var nog det obehaligaste jag har varit med om. När jag vaknade till mådde jag illa och var yr som fan. Har legat i sängen sen dess nu, pallar inte stiga upp, för så fort jag rör mig, snurrar det i huvudet.

Hoppas ni får en bättre början på julen än vad jag fick.

24 December 2009.


GODMORGON OCH GOD JUL!

Idag är det som sagt julafton. Vet inte hur mycket jag kommer blogga, det beror helt på hur mycket jag har att göra. Just nu vet jag iaf att jag ska in till stan med mormor och mamma vid 1 tiden på något.. Efter det tänkte jag fara ut och springa, annars lär man ju inte kunna äta någon middag. Det skulle ju vara tråkigt på självaste julafton!

På tal om något helt annat, och tråkigt (!) så är det nionde dagen som jag drömmer mardrömmar nu. Jag börjar bli rädd. Mamma säger att det beror på att jag har slutat med medicinen att det ibland kan bli sådär då. Får väl hoppas på det, men hur länge varar det egentligen? Är helt svettig och skakig när jag vaknar nuförtiden ju.


Nu ska jag fortsätta att se på borta bäst, hemma värst och sedan ska jag slå in julklappar. God jul mina nära och kära! Vi hörs senare.

onsdag 23 december 2009

23 December 2009.

Det känns som ett slag mot ansikte.
Min mamma är full. Är det nu man ska skratta eller gråta? 

23 December 2009.


Hallå

Imorgon är det julafton och jag har inte någon julfeelis alls. Känns ju inte så roligt nej. Denna dag har jag umgåtts med min syster i ett antal timmar, men det var ju inte så jobbigt som jag trodde. Skämt o sido. Hon är great och vi har haft roligt! Var in till stan och köpte lite saker och sen vidare till min farmors syster och ge henne en blomma och sådär. Kändes precis som att man var och pratade med farmor eftersom de är så lika, så det var skönt. Fortfarande kommer inte någon jul att bli densamma som när farmor var med. Jag saknar henne otroligt mycket.. Funderar på att gå ut och gå ikväll och gå till hennes grav och sitta där en stund. Känns alltid bättre efteråt!

Nog om det. Igårnatt hade jag det vääldigt vääldigt mysigt med Daniel, bara så att ni vet. Och bara för att ni ska bli avundsjuka, så har jag ju faktiskt den mest fantastiska och mest underbara pojkvännen någonsin. Hihih
Jag är så kääääär så jag snart spricker, men jag antar att det är ett gott tecken. Right?

Nej nu måste jag göra sittups. Tjos

tisdag 22 december 2009

22 December 2009.


Hallå

Herregud vad den här dagen har gått snabbt. Vaknade upp med världens finaste vid 11 tiden och sen vid 13 tiden blev det gym för mig och Marre. Först var vi ut och sprang en halvtimme och sen gymmade vi i 1½ timme. Jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket som jag gjorde då. Tårarna rann och jag fick gåshud. Så roligt hade jag! Dock får ni inte veta varför ;) Hähä

Efter gymmet for vi och handlade frukter tsm med min syster, tog ju ett bra tag eftersom bilen stannade 7500 ggr. Men men, nu är jag hemma och ska snart laga fruktsallad. Ikväll ska jag mog vara med min man. Det gillas!

Tjos

måndag 21 december 2009

21 December 2009.



Tjoo

Har just kommit hem från strandnäs julfest och nu sitter jag här och väntar på att Daniel ska komma hit. Julfesten var helt okej, men själv tyckte jag att vår var mycket, mycket bättre. Hähä

Imorrn då.. Daniel ska träna och det gör han i 24 h ungefär så han lär man ju inte kunna vara med.. Tror jag ska vara med Amanda! Äntligen :D

Nu kom Daniel så nu ska vi ha hett sex! TJOS

21 December 2009.

Hallå

Allt bra med er? Själv är det rätt okej förutom mitt illamående. Har bara ätit en macka idag men det får jag nöja mig med. Maten som vi fick här hemma gick ju inte att äta..
Nåja

Har dessutom kört ett hårt träningspass idag. Trodde jag skulle svimma ett tag eftersom jag körde på helt tom mage men det gick =) Sen blev det stan med Felicia. Lovely!

Nu ska jag snart börja fixa mig inför ikväll då jag ska på julfest. Har fortfarande lite ångest över vad jag ska ta på mig.. Köpte ju en ny klänning idag från zic zac.. Kanske det blir den! Haha

Ha en bra kväll, vi hörs något. 

21 December 2009.


Godmorgon

Det är jullov och jag är redan vaken. Men jag har lite att göra idag så det är nog bara därför.
Jag ska träna, åka in till stan med Felicia, slå in paket, bestämma kläder inför ikväll och sen blir det julfest då.

Humöret just nu är inte på topp så får se hur allting går. Måste iaf ta och träna nu, annars är det någon som kommer rulla fram ikväll.

söndag 20 december 2009

20 December 2009.

Ingen bra kväll. Inget bra humör.
Har slutat med medicinen så det är väl den som talar för sig just nu.
Egentligen skulle jag bara vilja skrika allt vad jag orkade eller slå sönder något. Mitt humör är på bottnen just nu och att jag har ångest över min kropp gör ju saken inte bättre.

När ska tankarna försvinna? När kommer man att duga? Gjorde jag nåt fel?
Hatar den här känslan.. vill bara försvinna för ett tag. Tankarna dödar mig. Tankarna dödar mig.
Gjorde jag något fel? Varför denna ångest? 


Önskar jag var en av dem drabbade. Pallar inte att se det jag ser i spegeln. Mår skit. Ser skit.
Vill bara träna. Vill vara nöjd. Måste bli smalare. Tankarna dödar mig. Tankarna dödar mig.
Tar tag i fläsket på magen. Kan det försvinna? Låren, brösten, armarna och de stora höftena? Vill ha bort allt. Ser förjävlig ut. Kan spy genom att titta på mig själv. Det är inte alla som kan det. Jävla ångest. Rösten i mitt huvud talar för sig. Jag behöver träna, nu. Måste träna nu. Vill träna nu. Vill vara smal. Måste bli smal. Vad ska jag ta mig till? Vill vara smal.

"Du är smal. Skulle kunna dö för din kropp, den är ju perfekt."
Sluta säga sånt. Börjar bara må illa. Ni gör saken värre genom att säga sånt. Jag kan inte hålla med. Ni ser inte det jag ser. Måste bli smalare. Vet knappt vad jag skriver längre. Det kan inte vara jag som skriver just nu, Tankarna dödar mig. Tankarna dödar mig. Varför jag?

Önskar att jag kunde få vakna upp på morgonen och känna sig någorlunda nöjd med sig själv, men nej. Varför skulle jag få det? Är jag helt jävla dum i huvudet? Vad tänker jag med riktigt? Det är väl klart som fan att det är JAG som ska må skit. Det är JAG som ska vara rund som ett klot och knappt få några kläder på sig utan att det ser ut som att jag vore gravid. Hatar höftena. Hatar det förbannat stora bröstena. Hatar mina gigantiska lår. Jag har ännu inte sagt att jag hatar rumpan, de stora armarna och de äpple feta kinderna. Hur kan man änns säga till någon som mår så helvetes dåligt att den är snygg osv? Jag förstår inte. Man kan inte säga sådant. Inte i den här situationen. Allt blir värre. Jag mår illa. Kan inte se på mig. Kan inte se på mig. Varför? Varför? Jag orkar inte. Vill inte. Kan inte. Försvinn ur mitt huvud. Pallar inte.

Jag måste bli smal.

20 December 2009.


Hejsan

Det är redan 20 december! Dagarna bara far förbi. Nu menas det alltså att det är fyra dagar till julafton och 24 dagar tills jag fyller 18. Nice! Som tur är har jag bara en julklapp till att köpa, och det är åt Johanna.

Just nu ligger jag i min säng och tar det lugnt bara, för det är väl det man ska göra på lov? Chilla och sådär.. Haha nä inte riktigt min grej, men iaf. Har varit till Daniels morbrod idag och druckit glögg osv, det var mysigt. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, så vill du leka med mig får du höra av dig.

Imorgon någongång tänkte jag dra in till stan och köpa den sista julklappen och sen på kvällen ska jag och Daniel på strandnäs julfest. På tal om det så måst jag snart gå och rota bland alla mina och Johannas kläder och se om det finns något som jag kan ha på mig. Lyckas ju alltid se ut som nån sumobrottare. FETTO JAG

Nu ska jag chilla vidare, vi hörs senare kanske. Tjos

lördag 19 december 2009

19 December 2009.



Hallå

Silver i futsalturnering och fyra mål för mig. Vi är braa!

Tänkte egentligen bara säga att jag troligtvis inte kommer att blogga så jätte mycket nu det närmaste dagarna. Jag vill spendera så mycket tid som möjligt tsm med Daniel (!!)

Nu ska jag se på tv och vänta på att han kommer hit och myser! Imorgon ska vi till hans morbror, mer planer för morgondagen har jag inte. Säkert träna :)

Tjarråå
P.s, Julia och Lisa är gulliga mot mig. Hihi

torsdag 17 december 2009

18 December 2009.



Godmorgon

Sovit bra? Jag har sovit helt okej, men vaknade lite nu och då och kände mig relativt pigg. Steg upp för ungefär 15 min sen och nu sitter jag här i min säng och äter lite yoyhurt och ser på film. Får skjuts till kyrkan av Tici och Richard vid 10.45 så jag har god tid på mig tills dess.

Det blir tights, stövlar och jeanstunikan idag. Har ingen lust att klä upp mig! Och gud vad jag längtar tills ikväll. Spela två matcher + träffa Daniel! UNDERBART

Nu ska jag fortsätta att se på film, vi hörs efter 16.00! Ha en bra dag allihopa <3

17 December 2009.

Hallå

Träningen ikväll gick bra men var inte nå jobbig, vilket sög, så direkt när jag kom hem cyklade jag 5 km och körde lite extra fys!
Imorgon blir det julfest, övningsköra, köra styrka och sen fotbollsturnering som kommer avslutas med en massa mys med Daniel. Helt jävla fucking underbart säger jag bara! Som jag har längtat efter honom..

Har inte riktigt något att säga nu, förutom att jag ska ta och ringa min man och sen avsluta kvällen med att se på film! Och vill ni veta något bra och roligt? Jag har inte ätit sen kl 11 idag, och jag är inte änns hungrig! hihih

Godnatt på er. Ta hand om era nära och kära <3

17 December 2009.

Idag är det en inte-äta-dag. Visste ni det?
Hallå

Är det kallt eller kallt ute? Höll ju på att frysa häcken av mig då vi var ut på en promenad idag med några barn. Och på tal om dagiset så var det min sista dag idag. Riktigt ledsamt! Har aldrig trivits så bra på ett ställe som jag gjorde där. Både personalen och barnen är underbara. Det får bli många besök helt enkelt! Kommer även att visa bilder på barnen senare när jag har satt in alla bilder och fixat lite. Och min handledare är nog knäpp hon, ni skulle ha sett vad jag fick idag av henne för att jag slutade.

Började ju kl 7 imorse.. Och jag sov 2 h inatt, så ni kan ju gissa vad jag har gjort sen kl 3 idag? Det var ju meningen att jag skulle på handledarträff till bilskolan kl 16-18 men jag orkade inte. Jag var helt slut och deppig när jag kom hem från dagiset så jag slocknade direkt. Tur att man har en mamma som min som bryr sig när nåt är fel med mig. Vaknade nyss av att hon kramade mig och sa att imorgon, japp, imorgon, då får jag vara med Daniel! :D :D Hur underbart är inte det på en skala från 1-10? Någon som inte kommer kunna sova inatt på spändhet osv är jag. Haha

Och morgondagen ser ut såhär:
Julkyrka kl 11.00
Julfestprogram 12.00
Jullunch 14.00
Övningsköra 15.00-16.00
Sen kommer kanske Lisa till mig. På kvällen har vi två matcher! Kl 20.00 och 22.00. Kommer bli förbannat kul!

Nu ska jag försöka piggna i. Har träning 19.30. Löpning + fys, kan inte bli bättre!
Tjarråå

onsdag 16 december 2009

16 December 2009.



Hallå

Idag har jag gjort så mycket som:

- Varit på pratik
- Varit hos min psykolog
- Gymmat
- Övningskört
- Slagit in julklappar
- Slingat håret blont

Imorgon ska jag:

- Vara sista dagen på praktik :(
- På handledar grejs till bilskolan 16-18
- Träning 19.30-21.15


Bara så att ni vet. Börjar 7.00 imorgon igen, så lika bra att säga godnatt nu.
Godnatt

16 December 2009.

Haha, det är så jävla skrattretande! Vi beter oss fan som småungar! När ska du och jag växa upp? Egentligen är jag så jävla trött på det här, men jag tänker inte vara den som ger upp i första läget. 

Låt tävlingen börja! (på riktigt den här gången)

INGEN BRA DAG, så ni kan helt enkelt ta att undvika mig idag. Inte fråga hur jag mår eller känner, ni kommer endå inte att få ett svar.
Men jag orkar INTE med de här jäävla tankarna. Det finns en röst i mitt huvud som säger en sak, och det som är skrämmande är ju att jag lyssnar på den. Jag tar åt mig precis allt.


Nää fy fan för mig. Nu ska jag fortsätta att förbränna..

tisdag 15 december 2009

15 December 2009.

Att från den ena stunden vara hur glad som helst, till att ligga i sängen med täcket över huvudet och lipa, det är något jag vill ha stopp på. Jag vet inte vad jag ska säga för att jag ska uttrycka mig rätt, det är så himla lätt att allt skulle misstolkas och pga det så kan det uppstå väldigt stora problem. Nu är det säker ingen som förstår men det är väl lika bra det. Känner bara att jag skulle behöva få berätta hur jag känner och vill göra med dethär, och den personen som brukar förstå det bäst är Lisa, så snälla Lisa. Jag behöver dig. Önskar att vi kunde ses något snart, för jag vet inte vad jag tar mig till snart. Tankarna dödar mig och jag håller på att komma in i den onda cirkeln igen. Bara för "det där"..


Jag behöver jullov nu, både från jobb/skola och från fotbollen. Ingenting går som jag vill och mitt humör blir bara sämre och sämre. Speciellt på träningarna. Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag antar att det är "det där". Ni blir säkert helt knäppa av att jag skriver det där ist för själva grejen, men det är nåt som jag inte kan berätta ut över bloggen.

En sak vet jag iaf. Såhär ska man inte behöva känna, och såhär vill jag inte känna längre. Någonting är fel.

15 December 2009.


Hallå

Vilken stressig dag det har varit. Först var jag på dagiset 8.30-15.45, sen var det teoriförberedelse 16.00-17.00 och sen hade jag match 18.00. Vi vann 11-7 mot FCÅ och jag gjorde ett mål. Mer orkar jag inte säga.
Imorgon blir det lika stressigt om inte värre. Pratik 7.00-14.45, bupp 15.00, gymma, övningsköra 17.00 och sen ska jag slinga håret blont. Äntligen. Min utväxt börjar bli gräslig.. Hehe

Förövrigt så hade vi ju bedömarmöte idag och jag fick B3 över praktiken. Alltså det bästa. Ding ding ;)
Men jag känner verkligen själv att jag lever för barnen och detta är ett jobb som skulle passa mig utmärkt.

Nu ska jag fortsätta att göra sittups, sen kanske jag slår en pling till Daniel. Hoppas man får någon sömn inatt (!!!)
Nåja, vi hörs mer imorgon. Då blir det även julkyrka + jullunch på dagiset. Mysigt =)

måndag 14 december 2009

14 December 2009.

        

Jag är världens lyckligaste tjej som har sån tur som har Daniel. Vore det inte för honom, så skulle jag ha gett upp för längesen. När jag mådde som värst gav han mig den energi och kärlek som jag behövde, och gjorde så att jag orkade ta tag i allt igen. Och se nu, jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde för bara 5 månader sen. Han fick mig att se livet från en annan vinkel och lovade att finnas där för mig.

Ibland tror jag att det är en dröm jag lever i, för egentligen är det ju för bra föratt vara sant. Jag har den bästa pojkvännen i världen, och den bästa vännen. Jag skulle göra allt för Daniel, offra allt. Han är världens finaste och mest underbara kille.

Bara av att höra hans namn får min kropp att rysa.
På fredag ses vi, dvs om fyra dagar. Det kommer bli så förbannat härligt att få umgås med honom igen.
INGEN, verkligen ingen, kommer någonsin förstå hur tacksam jag är över att jag har Daniel.

2 Maj 2009, bästa dagen i mitt liv <3

14 December 2009.


Heej

Sitter i vardagsrummet med mamma och ser på svenska hjältar. Bägge vi sitter och lipar lite nu och då. Det är ju så vackert och hemskt på samma gång.

Imorgon blir det en fartfylld dag. Praktik 8.30-15.30, teoriförberedelse 16-17 och match kl 18.00.

Har egentligen inget mer att säga, så tar väl och säger godnatt nudå. Godnatt!

14 December 2009.



Hallå

Har jobbat från 8.00-16.00 idag, och herregud vad barnen är uppspelta, men orsaken till det är nog för att det närmar sig julafton. Har iaf yrkesprovet "över" nu. Har läst saga, haft massagevila och lite pyssel. Imorgon kommer Catarina till dagiset och då ska Åsa bedöma mig. Har ju bara 3 dagar kvar nu.. Kommer kännas konstigt att komma tillbaka till skolan, och ganska tråkigt faktiskt. Jag trivs jätte, jättebra på dagiset, och på min avdelning. Barnen är så fina och underbara. Någon som kommer gråta krokodiltårar på torsdag är jag..

Men nu till något helt annat. Har träning 19.00 men före det blir det att köra styrka här hemma och fylla i alla papper tills imorgon angående praktiken. Om jag hinner så ska jag slå in lite paket och kanske gå ut och fota. Det har ju kommit massor med snö inatt! Och kallt är det.. Hoppas bara snön håller i sig ett tag nu, för jag tänkte ha lite snöbollskrig med Daniel på fredag när han kommer hem.. Lovely!

Ska ta och vila en stund nu, sov så jäkla dåligt inatt för att min tå värkte. Tror den är inflamerad, IGEN. Fy fabiaaaaan.

söndag 13 december 2009

Hallå

Vet ni vad? Den här söndagen sög. Och jag mår illa. Skulle egentligen vilja kräkas men då skulle ju någon börja lagga och sprida rykten. Right? Det är Åland vi snackar om. Tror jag ska göra sittups nu. Antecknar ni? Bra!

Tänker gå och lägga mig tidigt ikväll. Vad fan ska man göra uppe egentligen?
Jävla skit söndag.
Jävla skit tankar.
Jävla...

Godnatt

13 December 2009.

FASHION <3

      

Mmmmmmme like a lot.

13 December 2009.

      Idag har jag och mamma bakat pepparkakor och lussebullar.
Resultat:

     


Nu ska jag se på Liverpool - Arsenal. Hörs!

13 December 2009.


Godmorgon

Allt bra med er? Själv mår jag fint! Har sovit 9 h inatt så känner mig rätt utvilad. Vanligtvis sover jag kanske 6 eller 7 h så. 
Ligger och ser på mtv och sjunger med i alla låtar som de spelar. Härligt! Något som jag hade glömt imorse när jag vaknade var att det är lucia idag, och att det endast är 1 månad tills jag blir 18. Det är ju helt jäkla sjukt!

Så småningom ska jag och mamma börja baka pepparkakor och lussebullar, sen kanske jag ska övningsköra också, beror på om vi hinner. För kl 14.45 har jag träning! Äntligen 

Ikväll ska jag alltså in till stan och kika på luciatåget, så Marre om du läser dethär, : Har du nå andra planer eller kan jag hänga med dig? :)

Hörs senare!

lördag 12 december 2009

12 December 2009.



Hejsan


Sitter i vardagsrummet med mamma och pappa och ser på robinsson. Egentligen tycker jag inte om det men jag har inte något bättre för mig så.
Den här dagen har varit rätt slö och konstig. Har haft jobbiga tankar som har påverkat mitt humör.
Egentligen vill jag bara att den här veckan ska gå snabbt så jag får vara med den jag älskar.

Sen känns det lite wierd att sova ensam två nätter i rad. Det var nog flera månader sen sist kan jag tala om för er. Antingen har jag sovit hos någon kompis, eller hos Daniel, eller dom hos mig. Men den här helgen ville jag spendera ensam. Det är ganska skönt det med. Men jag föredrar att sova tsm med Daniel. Det är det bästa som finns. Tänk er att få ligga brevid den personen som ni älskar mest och få se när han/hon sover sådär sött och man vill bara pussa den överrallt, men vågar inte riktigt, för då är chansen ganska stor att personen vaknar.

Det är en underbar känsla att vara kär, men en helvetes känsla att vara ifrån den personen.

Nu tänker jag sätta på pyjamas och tänka på min man, som jag har gjort de senaste 24 h.



12 December 2009.

Önskar att dom där tankarna skulle försvinna snart.

12 December 2009.


Hallå

Vilken chill dag. Börjar faktiskt bli tråkigt.. Cyklade ju in till stan tidigare för att hämta ut en julklapp, fick även med mig ett värmeskydd som man ska ha när man plattar håret. Behövdes!
På vägen hem for jag via farmors grav och satt där en stund. Vädret var så fint så det var bara skönt.

Nu har jag legat i sängen och sett klart greys och börjat på american pie filmen. Jag måste få låna säsong 5 av dig Fello, bara så att du vet! Sådär får det nämligen inte sluta.. Haha, jag är fan beroende av greys. Men det är ju helt sjukt bra.

Föresten så borde jag klä på mig nåt snyggt och bekvämt, för Lisa och Julia kommer ju via här snart. Eller snart och snart, det blir vid fyra tiden tror jag.

Näe nu tänker jag göra sittups. Har fett tråkigt!