tisdag 2 februari 2010

2 Februari 2010.


Hallå

Gud vad trött jag blev nu mittiallt. Kan bero på att jag har varit och simmat nu ikväll med Victoria, och det tar ju på? Haha nejdå. Simmade bara några enstaka längder, satt mest i bubbelpoolen för fy fan vad jag frös. Bara jag inte håller på att bli sjuk. Har inte tid med sånt.

Imorrn går jag 8 - 14.45 och efter det ska jag till IG och göra en massa tester. Styrketester och nåt springtest. På torsdag kommer vi bara att ha springtest i princip. Gillar.. ej.

Dessutom har jag en hel hög med svenska ord tills imorgon och psykologi prov på torsdag som jag borde plugga på. Men vad ska man göra när man inte har någon motivation? Det enda jag skulle vilja göra nu är att vara med Daniel. Få ha honom här i sängen för mig själv och bara pussa och krama honom. Idag har vi varit tillsammans i 9 månader och det är bara en början. Men de här 9 månaderna har varit det bästa i mitt liv och för varje dag som går så älskar jag honom bara mer och mer. Underbart!

En annan rolig sak är att jag har varit med Rezgar idag. Det var typ 100 år sen sist såå! Vi var här hemma hos mig och snacka om allt mellan himmel och jord och sen har han hjälpt mig att få ner filmer igen, eftersom det inte har funkat på ett tag nu.

Och ikväll vet ni ju redan vad jag har gjort.. Varit till mariebad med Vickan. Dingding! Vi hade roligt, speciellt när håriga gubbar glodde på våra bröst. Nåja, sånt är livet när man har sillisar. Mohahah

Nu ska jag.. se på film. Inte plugga iaf!

1 kommentar:

victoria sa...

hahha, jorå, det var kul!
det måste vi göra om igen snart!
snygga hååååriga "gamla" män, det gillar vi....(eller så inte)
puss